Και η Ήπειρος περιλαμβάνεται σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό που έχει εκπονήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και αφορά την προβολή του τουριστικού προϊόντος μέσω δράσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Γι αυτό τον σκοπό, και μέσω της συνεργασίας με το “Δίκτυο Forum Ανάπτυξης”, είναι η διοργάνωση εντός του 2018, ενός πολυσυνεδρίου, το οποίο σε ένα γενικό πλαίσιο, στοχεύει στη μεταφορά- με οργανωτική επάρκεια και κορυφαίες συνεργασίες- κεντρικών μηνυμάτων ανάπτυξης στις τοπικές κοινωνίες, μέσω του ανοιχτού δημοσίου διαλόγου και της συλλογικής συμμετοχής, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.
Σε πρώτη φάση, το “Δίκτυο Forum Ανάπτυξης” θα οργανωθεί στο Δυτικό Άξονα της χώρας και εκτός της Πάτρας στις παρακάτω πόλεις: Πύργος, Καλαμάτα, Σπάρτη, Τρίπολη, Άργος, Κόρινθος, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Γιάννενα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθος, Κέρκυρα με “συνδετικό” κρίκο το Δυτικό Άξονα.
Παράλληλα, μέσα από στοχευμένες συνεργασίες, επιδιώκεται η μεταφορά και αξιοποίηση εξειδικευμένης γνώσης και η δημιουργία συνεργειών που παράγουν υπεραξίες προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί το πολυσυνέδριο “Forum Ανάπτυξης” προτείνεται να διοργανωθεί στην Πρέβεζα και την Λευκάδα τον Ιούνιο και στα Ιωάννινα, την Άρτα και την Ηγουμενίτσα τον Σεπτέμβριο του 2018.

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ