Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία -δικαιολογία για να αποδώσει την αναβολή του ταξιδιού του στην Πρέβεζα στάθηκε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης στην Πεντέλη.

Με μια λιτή ανακοίνωση το γραφείο του Πρωθυπουργού ανέφερε το πρωί της Τετάρτης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναβάλλει το προγραμματισμένο του ταξίδι την Πέμπτη 21 Ιουλίου στην Πρέβεζα λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Πεντέλη.

«Λόγω των πυρκαγιών στην Αττική η προγραμματισμένη για την, Πέμπτη, περιοδεία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα, αναβάλλεται», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση χωρίς να δοθεί νέα ημερομηνία.

Η πραγματικότητα όμως όπως φαίνεται είναι άλλη από αυτή που θέλει να παρουσιάσει η κυβέρνηση και επιδιώκει να κρύψει πίσω από την καταστροφική πυρκαγιά στην Αττική. Η αναβολή του ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρέβεζα ήταν ήδη γνωστή από την, Τρίτη και όχι λόγω της πυρκαγιάς αλλά υπό το φόβο σφοδρών αντιδράσεων που θα μπορούσαν να ξεσπάσουν λόγω της παρουσίας του εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τον Πρωθυπουργό, το οποίο άγνωστοι ανήρτησαν τα ξημερώματα στα τείχη της Αρχαίας Νικόπολης, φαίνεται πως θορύβησε τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι οποίοι προτίμησαν να… βγάλουν την τελευταία στιγμή την πόλη της Πρέβεζας από την επίσκεψη στην Ήπειρο. Αρχικά, ο λόγος αποδόθηκε σε αυξημένο φόρτο εργασίας, το πρωί όμως η ανακοίνωση απέδωσε την αναβολή στην πυρκαγιά.

Η πραγματική αναβολή όμως του ταξιδιού είναι διαφορετική. Ένα σοβαρό επικοινωνιακό πρόβλημα που έχει προκύψει με τη μεταφορά του τμήματος λογιστικής από την Πρέβεζα στα Γιάννενα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην περιοχή.  Έτσι οι συνεργάτες του που δεν ήθελα με τίποτα ν’ αμαυρωθεί η εικόνα του αγαπημένου σε όλους πρωθυπουργού απέδωσαν την αναβολή στην… πυρκαγιά.

 

 

documentonews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ