Ίσως σας έχει κάνει εντύπωση, για το πώς ορισμένοι πολιτικοί, όπως πχ ο κ. Ψαθάς να λένε συνέχεια ψέματα χωρίς ντροπή και μάλιστα με τεράστια ευκολία.

Ο κ. Ψαθάς υποτιμά τόσο πολύ τη νοημοσύνη των συμπολιτών του, που θεωρεί ότι η αλήθεια είναι προνόμιο μόνο όσων μπορούν να παίρνουν μέρος σε κλειστές συσκέψεις.

Φαίνεται δεν έχει καλή σχέση με την ανάληψη της ευθύνης, και αραδιάζει ένα σορό ψέματα για να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Ψαθάς σε sites αλλά και στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ανακοίνωσε ότι όλοι οι δρόμοι που διέρχονται από οικισμούς όπως η Ε.Ο Αντιρρίου-Άρτας που διαπερνά το χωριό Αμφιθέα, ανήκουν στην αρμοδιότητα του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης, του δήμου δηλαδή, σύμφωνα με την αριθμ. 26896/2493 απόφαση Περιφερειάρχη Ηπείρου (ΦΕΚ 690 Β’/4-3-2020).

282-43299police

Μετά την ανακοίνωση του κ. Ψαθά η Δήμαρχος του Νικολάου Σκουφά κ. Ροζίνα Βαβέτση τον διέψευσε δημόσια και μάλιστα τονίζει οτι:

Λυπάμαι πραγματικά πολύ, και πιστεύω οτι θα ήταν σοφότερο ακόμη και τώρα, αντί να μεταφέρει ευθύνες, να προβεί στον εκσυγχονισμό της ΕΟ που αποτελεί πάγιο αίτημα τόσο του Δήμου όσο και των κατοίκων της περιοχής.

Σας παρουσιάζουμε το ΦΕΚ 690 Β’/4-3-2020 που λέει την Αλήθεια..

Αν υπήρχε πρωτάθλημα ψέματος είναι βέβαιο πως ο κ. Ψαθάς θα ανέβαινε στο βάθρο του νικητή.

mesina

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here