Αχ τι σου είναι αυτή η Πόλη! Όλο εκπλήξεις και κρυμμένα μυστικά.

Ότι δεν φαίνεται, δε σημαίνει οτι παύει να υπάρχει, λέει ένα ρητό. Και επειδή αυτό ισχύει, δε θα μπορουσαμε να μην χαρούμε στην ανακάλυψη του κρυφού λεμονόκηπου στο κέντρο της Άρτας.

Κάτι σαν την Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων. Μας παρουσιάστηκε μέσα από μια κανονική είσοδο κτιρίου, όχι μια θαυμαστή χώρα βέβαια, αλλά ένα θαυμάσιο μέρος για να περνάμε τις ωραίες μας στιγμές.

Δεν είναι μόνο η γεύση που κάνει ένα μαγαζί, αλλά και ο ίδιος χώρος. Έτσι, στο Λεμονόκηπο της κυρά Βαγγελιώς ο χώρος θα σας ενθουσιάσει. Η ανθισμένη αυλή, όχι μόνο με λεμονιές, αλλά με πολλά φυτά σου δημιουργούν την πιο μαγική ατμόσφαιρα.

Η κυρά Βαγγελιώ και ο κ. Δημήτρης, μας κάνουν να αισθανόμαστε σαν να είμαστε σε ένα δικό μας σπίτι! Η οικειότητα και το μεράκι για τη δουλειά τους φαίνεται σε κάθε κίνησή τους.

Θέλουν όταν φύγουμε να μας έχουν δημιουργήσει τέτοιες αναμνήσεις, που σίγουρα θα θέλουμε να ξαναπάμε!

Το σκηνικό που ξετυλίγεται μπροστά μας με το που μπαίνουμε στο “Λεμονόκηπο” γεμίζει με αυθεντικές γεύσεις και μυρωδιές της κυρά Βαγγελιώς.

Η γεύση και η μυρωδιά φέρνει αμέσως στο μυαλό μας μνήμες. Στιγμές που ζήσαμε και θυμόμαστε με νοσταλγία.

Οι παραδοσιακοί μεζέδες, αλλά και τα πιάτα ημέρας μας θυμίζουν σπιτικές μυρωδιές.

Η όμορφη αυλή του Λεμονόκηπου με τα χρώματα κι αρώματα είναι το χαλαρωτικό περιβάλλον που ψάχνει κανείς για να φάει με φίλους κι οικογένεια, για ένα επαγγελματικό ραντεβού ή για να γιορτάσει κάποια χαρούμενη στιγμή της ζωής του.

H ευχάριστη μουσική στην κατάλληλη ένταση ολοκληρώνουν την ατμόσφαιρα για μια ωραία βραδιά –ή και μεσημέρι.

 

Η είσοδος του Λεμονόκηπου.

Που βρίσκεται: Γριμπόβου 23-1, Άρτα 471 00

Τηλέφωνο επικοινωνία: 2681026793

Ανοιχτά από τις 12:30–11:59μ.μ. – Κυριακή Κλειστά.
 
https://goo.gl/maps/gpCzhvWuy4StiMKP7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here