Ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός σε ηλικία 31 ετών στο αυτοκίνητο του και ο προπονητής του, Γιώργος Αμανατίδης αποκαλύπτει στο Sputnik την τελευταία τους επικοινωνία.

Ο 31χρονος Νίκος Τσουμάνης βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του με την αρραβωνιαστικιά του να έχει δηλώσει από τη Δευτέρα την εξαφάνιση του. Τι είπε ο προπονητής του, Γιώργος Αμανατίδης στο Sputnik και η δουλειά που θα έπιανε σε μίνι μάρκετ.

Τέλος στη ζωή του, όπως όλα δείχνουν, έδωσε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τσουμάνης που εντοπίστηκε νεκρός στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης. Βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik έδωσε τέλος στη ζωή του δένοντας στον λαιμό του ταινίες μιας χρήσης (tire up) τις οποίες τράβηξε μέχρι να πάθει ασφυξία.

«Άντε κόουτς, όσο πιο γρήγορα να μπω στην ομάδα να παίξω»
Ο προπονητής του στον Μακεδονικό Γιώργος Αμανατίδης μίλησε στο Sputnik για τον παίκτη που είχε τον τελευταίο μήνα στην ομάδα του.

«Είναι μια δυσάρεστη είδηση και για εμάς. Το ακούσαμε και πέσαμε από τα σύννεφα. Ήταν ένα παιδί ήσυχο και δεν φαινόταν πως θα έχει τέτοια κατάληξη. Οι τελευταίες πληροφορίες λένε για αυτοκτονία, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Η αλήθεια είναι πως ο Νίκος ήρθε τον τελευταίο μήνα στην ομάδα μας, τον Μακεδονικό, και περάσαμε ένα εργομετρικό.

Μας συμβούλευσαν πως θα πρέπει να κάνει ένα έξτρα πρόγραμμα για να επανέλθει σε δύο μήνες σε φυσιολογικές συνθήκες και να παίξει ποδόσφαιρο. Εδώ και ένα μήνα έκανε αυτό το πρόγραμμα με τον γυμναστή, τον Βαγγέλη Κόντο.

Λίγο που μίλησα μαζί του, τον ρώτησα αν είχε κάτι και μου είπε πως δεν είχε κάτι. Του έλεγε: “άντε κόουτς, όσο πιο γρήγορα να μπω στην ομάδα να παίξω. Δεν φαινόταν να είχε προβλήματα”» τόνισε.

«Κόουτς, δεν θα έρθω στην προπόνηση – Πάω στην δουλειά»
Ο Έλληνας τεχνικός ζούσε καθημερινά τον Νίκο Τσουμάνης στην προπόνηση, αλλά τον πήρε τηλέφωνο χθες και του είπε πως δεν θα δώσει το παρών.

«Με πήρε τηλέφωνο χθες στις 13:30 και μου είπε: “Κόουτς, δεν θα έρθω στην προπόνηση”. Τον ρώτησα γιατί δεν θα έρθει και μου είπε πως τον πήραν τηλέφωνο από τη δουλειά που θα έπιανε πρώτη μέρα σε ένα μίνι μάρκετ και θα πρέπει να πάει να του δείξουν τι θα κάνει. Τον ρώτησαν αν πήρε τον Βαγγέλη, τον γυμναστή για το πρόγραμμα και μου είπε: “Πήρα πρώτα εσένα και μετά θα πάρω τον Βαγγέλη να συνεννοηθώ”. Σήμερα που έμαθα την είδηση ρώτησα τον Βαγγέλη αν τον πήρε και δεν τον είχε καλέσει ποτέ» ανέφερε ο Γιώργος Αμανατίδης.

«Ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν ανοιγόταν εύκολα»
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Τσουμάνης είχε οικονομικά προβλήματα, αλλά μέσα στην ομάδα δεν είχε αναφέρει κάτι.

«Σήμερα τον βρήκαν πνιγμένο στις έξι το πρωί στο αυτοκίνητο του στην Καλαμαριά και από χθες το βράδυ είχε δηλώσει την εξαφάνιση του η αρραβωνιαστικιά του. Δεν ξέρω αν είχε οικονομικά προβλήματα.

Ήταν ένα παιδί κλειστό, δεν ανοιγόταν εύκολα. Η δική μου επαφή δεν ήταν τόση άμεση, τα τυπικά είχαμε. Ήταν ένα φανταστικό παιδί, συνεργάσιμος, δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Ήταν ένας κανονικός επαγγελματίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here