Στην εκπομπή”Όλα στον Αέρα” την οποία επιμελείται και παρουσιάζει ο Χρήστος Ανεμοζάλης κάθε Δευτέρα στις 11 π.μ. μέσα από το ραδιόφωνο του Prisma, μίλησε το μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, Σπύρος Κυριάκης.

Ο κ.Κυριάκης με αφορμή την σημερινή επίσκεψη στην Πρέβεζα του αρχηγού της ΝΔ,  κ.Μητσοτάκη, τόνισε πως η σημερινή μέρα είναι σημαντική γιατί επισκέπτεται την Πρέβεζα ο εν δυνάμει Πρωθυπουργός της χώρας. Μάλιστα, ο κ.Κυριάκης μέσω της εκπομπής, δεν παρέλειψε να καλέσει όλες και όλους στην αποψινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κτήμα Τσουμάνη στις 20:00.
Στην συνέχεια την συζήτηση απασχόλησε το νέο λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας όπου ο κ.Κυριάκης εξήγησε τους συμβολισμούς που εμπεριέχονται σ’αυτό, όπως το άνοιγμα που κάνει η γαλάζια παράταξη προς όλους τους πολίτες γι’αυτό και τα γράμματα δεν έχουν πλαίσια, υπογράμμισε το μέλος της Π.Ε.
Τέλος, στη συνέντευξη έγινε λόγος για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ.Κυριάκη στο Βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Ν.Πρέβεζας, όπου αφού ο ίδιος ξεκαθάρισε πως αυτό είναι μια απόφαση που θα πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δήλωσε στρατιώτης στο κόμμα και πως το θέμα δεν είναι το ίδιον αλλά το όλον
Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη στο ηχητικό

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ