Την Πέμπτη 1/11 στις 12 στο prisma radio 91.6 και ”στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος στο στούντιο του Χρήστου Τσούτση ήταν ο Βαγγέλης Νάνος.

ο κ. Νάνος είναι μέλος του τοπικού συντονιστικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Πρέβεζα αλλά και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.

Συζητήσαμε και ακούσαμε τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τα πολιτικά επίδικα που βάζει στην ανάλυση της ενόψει των συγκεκριμένων πολιτικών αναμετρήσεων, αλλά και πιο συγκεκριμένα τις στοχεύσεις σε Δήμο Πρέβεζας και Περιφέρεια Ηπείρου.

Πιο συγκεκριμένα έγινε εκτενής αναφορά σε σχέση με την περιφερειακή παράταξη ΑΡΠΗ η οποία θα σηκώσει και δώσει και την μάχη των εκλογών στην Περιφέρεια γύρω από ένα συνολικό αντικαπιταλιστικό πλαίσιο με αναφορά σε κρίσιμα ζητήματα της τοπικής κοινωνίας που συνδέονται άρικτα και με την κεντρική πολιτική κατάσταση.

Ο κ. Νάνος στην συνέχεια ήταν ιδιαίτερα καυστικός για την κουβέντα περί ”ανεξάρτητων” ψηφοδελτίων που έχει ανοίξει στην Πρέβεζα και αφορά τον Δήμο. Τέλος μας παρουσίασε τα δεδομένα αλλά και την άποψη του ενόψει της Πανεργατικής απεργίας στις 14/11.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here