Απειλές δέχθηκε σήμερα από τον κ. Βαγγέλη Πήχα ο δημοσιογράφος Δονάτος Παππάς, συντάκτης της διαδικτυακής εφημερίδας Fanaripress.gr.

Οι απειλές εκτοξεύθηκαν μέσω τηλεφωνικής κλήσης την Τρίτη 12 Απριλίου στις 13:17 το μεσημέρι. Ο δημοσιογράφος Δονάτος Παππας δέχτηκε απειλές εξαιτίας των αποκαλυπτικών του ρεπορτάζ για τις παράνομες δουλειές του κ. Βαγγέλη Πήχα. Οι απειλές έχουν καταγγελθεί στην αστυνομική Διεύθυνση Άρτας επισυνάπτοντας συγκεκριμένα στοιχεία που τις αποδεικνύουν.

Αυτό που ενόχλησε τον κ. Βαγγέλη Πήχα δεν είναι μόνο τα ρεπορτάζ που δημοσίευσε  ο δημοσιογράφος στο Fanaripress.gr, αλλά ότι υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι που τολμούν να γράφουν και να λένε την (δυσάρεστη για αυτούς) αλήθεια… Τον ενοχλεί πως υπάρχουν ακόμα φωνές που αγωνίζονται, που δεν εξαγοράζονται, που δεν σκύβουν το κεφάλι. Το συμβάν αυτό είναι ανεπίτρεπτο και καταδικαστέο καθώς άπτεται της ελευθερίας του λόγου των δημοσιογράφων.

Ο κ. Πήχας εκνευρίστηκε διότι ο Δονάτος Παππάς έκανε ρεπορτάζ προς τους διαφημιζόμενους για τον παράνομο σταθμό. Μάλιστα έμειναν έκπληκτοι στο άκουσμα ότι ο σταθμός στον οποίο διαφημίζονταν δεν είχε άδεια να εκπέμπει. Βέβαια ο δημοκρατικός κ. Πήχας στην εκπομπή του αράδιαζε ένα σορό ψέματα.

Τον προκαλούμε λοιπόν να κάνει αίτηση για άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του δημοσιογράφου που απειλεί, για να δούμε ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα. Είμαστε στην διάθεση των αρχών με πολλά πολλά στοιχεία..

Γνωρίζει ο κ. Πήχας ότι η οικονομική επιτροπή του ΕΣΡ έχει οπτικοακουστικά αρχεία με τις παράνομες εκπομπές του ;;

Γνωρίζει επίσης ο κ. Πήχας ότι έχει εκδοθεί από το νομικό τμήμα Real media Group εξώδικο  προς το όνομά του διότι δεν αναγνωρίζουν την συνεργασία που υποτίθεται ότι έχουν, και ότι ο διευθυντής σύνταξης Realnews, Real.gr κ. Γιώργος Παγάνης, διαμηνύει ότι εάν δεν κατέβουν άμεσα τα παραπλανητικά διαφημιστικά (Banner) σε site και εφημερίδα, η Real media Group θα κινηθεί με αγωγή και μήνυση για να ασκηθεί ποινική δίωξη ;;

Σας είπαμε από την αρχή ότι θέμα έχει πολύ ζουμί… και δεν τελειώνει εδώ…

Έρχονται καταγγελίες προς το πρόσωπο του κ. Πήχα για απλήρωτα ενοίκια και διάφορα άλλα που θα κατατεθούν πρώτα στην εισαγγελία Άρτας και μετά θα δημοσιευτούν. Αυτά μας τα γνωστοποιεί δικηγόρος, που έχει αναλάβει τα θύματα του κ. Πήχα και με μεθοδικότητα έχει φθάσει μέχρι το Αγρίνιο… Δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο ακόμα. Περιμένουμε τα στοιχεία!!

Μέχρι τότε η δημοσιογραφική δεοντολογία του κ. Βαγγέλη Πήχα στα καλύτερα της!!

 

Υ.Γ. 1 Έφτασε μία πληροφορία στο Fanaripress.gr ότι στην ΣΔΟΕ «παίζει» το όνομα του κ. Πήχα για διαφυγόντα κέρδη από τον παράνομο σταθμό!

Υ.Γ 2 Πέρσι, είχαμε τον κ. Ψαθά που μας απειλούσε μετά από τις αποκαλύψεις για το δρόμο στην Αμφιθέα. Δυστυχώς, τέτοια φαινόμενα παρατηρούνται όλο και πιο συχνά, αλλά δεν το περιμέναμε από Δημοσιογράφο!

Εύγε κ. Πήχα οι ακροατές σας, και οι συνεργάτες σας πρέπει να είναι υπερήφανοι για τις πράξεις σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ