Προβλήματα άφησαν στο οδικό δίκτυο της περιοχής τα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις, παγετός κλπ) τα οποία και έχουν δημιουργήσει αρκετές “παγίδες” στο οδόστρωμα.

Στην πλήρη “χαρτογράφηση” των προβλημάτων αυτών έχει προχωρήσει η Διεύθυνση Τροχαίας Πρέβεζας μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε στο Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό δίκτυο.

Το κύριο πρόβλημα είναι ο αποχρωματισμός της οριζόντιας διαγράμμισης και οι λακκούβες σε κάποια σημεία της Εθνικής Οδού Πρέβεζας -Ηγουμενίτσας, ενώ και στην Εθνική Οδό Πρέβεζας -Γέφυρας Καλογήρου υπάρχει το ίδιο πρόβλημα (αποχρωματισμός διαγράμμισης και λακκούβες).

Στην θέση Ακρίβη επίσης καταγράφονται πλημμυρικά φαινόμενα μετά από έντονη βροχόπτωση, ενώ στην Λ.Ιωαννίνων (έναντι Μουσικού Σχολείου) κάποιοι αφαίρεσαν τμήμα της μπάρας προστασίας με αποτέλεσμα πεζοί -και κυρίως μαθητές του Μουσικού Σχολείου-να διέρχονται την Λ.Ιωαννίνων με κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

“Επανακαθορισμό” των λωρίδων εξάλλου χρειάζεται και σε άλλα σημεία εντός της πόλης αφού η έντονη βροχόπτωση “ξέβαψε” τις διαγραμμίσεις καθιστώντας αναγκαία τον επαναχρωματισμό τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here