ΑρχικήΉπειροςΣτο Οικονομικό Φόρουμ Eurochambres στη Ρώμη συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Στο Οικονομικό Φόρουμ Eurochambres στη Ρώμη συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας

Δημοσιεύθηκε:

Στο Οικονομικό Φόρουμ Eurochambres, που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη στις 7 και 8 Οκτωβρίου συμμετείχε ως μέλος της αντιπροσωπείας των Ελληνικών Επιμελητηρίων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, διεξήχθησαν παράλληλες συνεδριάσεις με θέματα τη βιώσιμη χρηματοδότηση των ΜΜΕ, την ψηφιοποίηση των επιχειρήσεων, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα διασυνοριακά ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στον εντοπισμό των προκλήσεων για τις επιχειρήσεις σε κάθε ένα από τα θέματα και στην εξεύρεση λύσεων για την αντιμετώπισή τους από τα επιμέρους Επιμελητήρια.

Αποφασίστηκε η εισήγηση των Επιμελητηρίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή για ευνοϊκότερη πολιτική όσον αφορά τους εργοδότες, τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Στο Οικονομικό Φόρουμ των Ευρωεπιμελητηρίων δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών, πρακτικών και εμπειριών ώστε να υπάρξει κοινή ανταπόκριση στις κοινωνικοοικονομικές τάσεις και προκλήσεις του μέλλοντος .

Τελευταία νέα

Spiroulina PLATENSIS: η ιδανική τροφή για κάθε vegan ή vegetarians

Η Spiroulina PLATENSIS έχει πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων… Έχει, όμως, κι ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό:...

Ιωάννινα: Μαθητής έπεσε από ύψος 6 μέτρων όταν υποχώρησε περίφραξη σχολείου

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων – ευτυχώς χωρίς σοβαρά τραύματα – κατέληξε 15χρονος μαθητής στο...

Με τις «ευλογίες» Μητσοτάκη κανονικά υποψήφιος βουλευτής στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Λίγες εβδομάδες μετά το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ουσιαστικά απαλλάσσει τον...

Ψήφισαν νόμο για το νερό που δεν μπορεί να εφαρμοστεί – «Άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο του νερού η Ένωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης

Στη συνέντευξη Τύπου η Ενωση Δημοτικών επιχειρήσεων Υδρευσης-Αποχέτευσης «άδειασε» τις κυβερνητικές προθέσεις για έλεγχο...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: