Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε πόλεις της Ελλάδας.

Η φετινή χρονιά φαίνεται να είναι η πιο ιδιαίτερη για το ορυκτό καύσιμο με δεδομένο όσα συμβαίνουν σε διεθνές επίπεδο. Ωστόσο παράγοντες της αγορά εκτιμούν πως παρά τις διακυμάνσεις και την αστάθεια που επικρατεί γύρω από την αγορά του, το φυσικό αέριο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και το καύσιμο που θα στηρίξει το ενεργειακό οικοδόμημα κατά τη φάση της μετάβασης, για αυτό η υποδομές που σχετίζονται με τη χρήση και την αποθήκευση του έχουν τεράστια σημασία.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η ΔΕΔΑ, προχωράει σταθερά το σχέδιο της για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη με δίκτυο της επικράτεια, με την υπογραφή της σύμβαση για κατασκευή δικτύου.

Την ίδια στιγμή, η εταιρεία ολοκλήρωσε δύο διαγωνισμούς που αφορούν πόλεις στην κομβική Περιφέρεια Ηπείρου. Στις 05 /09/2022 ολοκληρώθηκαν οι διαγωνισμοί για την Ηγουμενίτσα και την Αρτα.

Ο0Για την πόλη της Ηγουμενίτσας ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1, 53 εκατ. ευρώ (αξία με ΦΠΑ 1,89 εκατ.), ενώ αντίστοιχο είναι το ποσό του  προϋπολογισμού για τα δίκτυα στην Άρτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ