ΑρχικήΉπειροςΟμάδα ασυνείδητων βανδάλισαν τις πηγές του Αχέροντα.

Ομάδα ασυνείδητων βανδάλισαν τις πηγές του Αχέροντα.

Δημοσιεύθηκε:

Το πρωί της 23ης Μαΐου μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όλους τους περιπατητές του μονοπατιού που οδηγεί στις πηγές του Αχέροντα, καθώς και ολόκληρη τη Δημοτική Αρχή που πασχίζει να αναβαθμίσει με κάθε διαθέσιμο τρόπο την τουριστική επισκεψιμότητα στο Δήμο Σουλίου.

Ενόψει της έναρξης της πολυαναμενόμενης τουριστικής περιόδου και ενώ γίνεται και μια σοβαρή προσπάθεια για την ανάδειξη των πολιτιστικών και οικολογικών ευαισθησιών της πλειονότητας των πολιτών, μια μικρή ομάδα ασυνείδητων κατάφερε να καταστρέψει και να δυσφημίσει το τοπίο σε έναν από τους ομορφότερους και τουριστικότερους προορισμούς του Δήμου.

Μια μικρή ομάδα ασεβών ατόμων, χωρίς περιβαλλοντική συνείδηση και παιδεία, αφού πρώτα κατέστρεψε τις κατασκευές που είχαν τοποθετηθεί για την ξεκούραση των επισκεπτών (ξύλινα καθίσματα, τραπέζια κλπ.), στη συνέχεια προέβει στην αναγραφή υβριστικών συνθημάτων, τόσο σε βράχους όσο και σε κορμούς πλατάνων κατά μήκος του μονοπατιού.

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει τη συγνώμη της προς τους επισκέπτες που αντίκρισαν αυτή την λυπηρή εικόνα.

Θα συνεχίσουμε με περίσσεια ζήλου, προκειμένου να σβήσουμε αυτές τις μελανές εικόνες, να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες προς τον επισκέπτη του τόπου μας υπηρεσίες και να αναδείξουμε αυτό το τόσο όμορφο τοπίο.

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα