spot_img
ΑρχικήΉπειροςΠάνω από 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε αυτοκίνητο στην...

Πάνω από 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας

Δημοσιεύθηκε:

 

Πάνω από 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας μέσα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,  με οδηγό 52χρονη ημεδαπή, η οποία συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Την υπόθεση χειρίστηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οι οποίοι στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και αστυνομικών ερευνών,  σήμερα (18-08-2018) το πρωί, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό την 52χρονη και στο εσωτερικό του βρήκαν εκατό (100) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (102) κιλών και (593) γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το παραπάνω αυτοκίνητο ανήκει σε 29χρονο ημεδαπό, ο οποίος το παραχώρησε στην 52χρονη και αναζητείται.

Τα ναρκωτικά και το Ι.Χ.Ε. κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Τελευταία νέα

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του Σπύρου Ριζόπουλου στην Άρτα. 

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του ΣπύρουΡιζόπουλου στην Άρτα. Η εκδήλωση...

Συνέντευξη του Θωμά Ρίζου υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με το συνδυασμό «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – Τόπος να Ζεις»

Μία ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη είχε το Artinos.gr με τον Θωμά Ρίζο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος...

ΜΑΡΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος: Η Ήπειρος μπορεί να χωρέσει τα όνειρα όλων μας

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Κοινό των Ηπειρωτών με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο. Για να...

Συνάντηση Δημάρχου Πάργας με τον Πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed και τον Md Khaled πληρεξούσιο ΥπουργόΣυνάντηση Δημάρχου Πάργας 

Με πρωτοβουλία του  Δήμαρχου Πάργας Νίκου Ζαχαριά πραγματοποιήθηκε στην Πάργα συνάντηση  με τον Πρέσβη της Λαϊκής...

Περισσότερα