Ένα χρόνο πιο πίσω πηγαίνει η μελέτη της Οδού Σύνδεσης της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό.

Σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής η τελευταία -από τις πολλές παρατάσεις που έχουν δοθεί για τη μελέτη- έληξε στις 30 Ιουνίου και δόθηκε μια ακόμη για διάστημα ενός έτους, δηλαδή έως τις 30-6-2021.

Η διευθύνουσα υπηρεσία συναίνεσε στο αίτημα του εργολάβου κάνοντας αποδεκτό το σκεπτικό ότι η καθυστέρηση δεν οφείλεται σε αποκλειστική υπαιτιότητα του αναδόχου, ενώ δεν αφορά σε υπέρβαση του καθαρού χρόνου ολοκλήρωσης του υπόλοιπου μελετητικού αντικειμένου της σύμβασης.

Είχε προηγηθεί απόφαση παράτασης της συνολικής προθεσμίας για την ολοκλήρωση της μελέτης με τίτλο “Μελέτη Οδού Σύνδεσης Πόλης Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό -Ερευνητικές Εργασίες” μέχρι το τέλος του 2020 προκειμένου να γίνουν τροποποιήσεις στο σχεδιασμό τεχνικών έργων της κύριας και της δευτερεύουσας οδού, από το Ανισόπεδο Κόμβο Αρχαγγέλου μέχρι τον Κόμβο Φραξήλα.

Σε κάθε περίπτωση η εκπόνηση της μελέτης βρίσκεται ήδη στον ενδέκατο χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης(Φεβρουάριος 2019 με πρώτη προθεσμία ολοκλήρωσης τον Αύγουστο του 2010) ενώ οι παρατάσεις που έχουν δοθεί είναι περισσότερες από 10!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ