ΑρχικήΉπειροςΠεριβαλλοντικό βραβείο για έργα εξοικονόμησης ενέργειας στο Δήμο Αρταίων

Περιβαλλοντικό βραβείο για έργα εξοικονόμησης ενέργειας στο Δήμο Αρταίων

Δημοσιεύθηκε:

Το βραβείο στην κατηγορία της Αστικής Βιωσιμότητας, για έργα εξοικονόμησης ενέργειας από τον ηλεκτροφωτισμό (πρόγραμμα ELENA), ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων και το Σχέδιο Βιώσιμης Ενέργειας (ΕΣΠΑ) απέσπασε ο Δήμος Αρταίων στην έκθεση Verdetec, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Αθήνα.

Το βραβείο παρέλαβε από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Αρταίων Γιώργος Πανέτας, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του παρουσίασε τα περιβαλλοντικά έργα εξοικονόμησης ενέργειας που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα στο Δήμο, καθώς και το σχεδιασμό όσων έπονται, ενώ αναφέρθηκε και στα έργα αποχετεύσεων που υλοποιούνται σε όλο το Δήμο.

«Σε μια εποχή όπου δεν μετρά μόνο τι κάνουμε, αλλά και πώς το κάνουμε και κυρίως τι παρακαταθήκη αφήνουμε για τα παιδιά μας, στο Δήμο Αρταίων εργαζόμαστε καθημερινά, στοχευμένα και με σχέδιο, για να μετουσιώσουμε σε πράξη, την περιβαλλοντική μας στρατηγική που ξεκινά από την περιβαλλοντική μας συνείδηση. Μια συνείδηση που διακατέχει και χαιρόμαστε για αυτό, όλο και περισσότερους Δήμους πλέον της χώρας μας, όπως φαίνεται και από τη φετινή εξαίσια έκθεση, τη Verdetec» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο κ. Πανέτας.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αρταίων συμμετείχε στην έκθεση, που διήρκεσε τρεις ημέρες, φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ηπείρου, την οποία ευχαριστεί για τη φιλοξενία. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης μοιράστηκε έντυπο πληροφοριακό υλικό για την Άρτα στους επισκέπτες.

Τελευταία νέα

Why You Should Consider a Whole-Home Water Purification System

Clean water is essential for the well-being of your family and your house. Unfortunately,...

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Περισσότερα