Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά», πραγματοποίησε χθες Τετάρτη την κεντρική του προεκλογική ομιλία στην Πρέβεζα.
Μετά την Ηγουμενίτσα τη Δευτέρα, ήταν το δεύτερο ηχηρό μήνυμα νίκης καθώς στην κατάμεστη Θεοφάνειο αίθουσα ο Σπύρος Ριζόπουλος ανέπτυξε στο ενθουσιώδες του ακροατήριο το «σχέδιο e», το πρόγραμμα διακυβέρνησης που θα αλλάξει την Ήπειρο την επόμενη τετραετία.
Ειδικότερα, ανέπτυξε το σχέδιο και το όραμα των Οριζόντων Ηπείρου για την Πρέβεζα μέσα από έξι συγκριμένα παραδείγματα.
Το παρών έδωσε και η δικιά μας Φαναριώτισσα Βασιλική Κόντου, που είναι υποψήφια με την αυτοδιοικητική παράταξη του κ. Ριζόπουλου Ορίζοντες Ηπείρου.
“Θέλουμε την Ήπειρο να ξανασταθεί όρθια με πολίτες που θα ζουν με αξιοπρέπεια και δεν θα χρειάζεται να μεταναστεύουν τα παιδιά μας”. Αυτό υπογράμμισε μιλώντας στο Fanariress.gr.
Η κ. Κόντου μας εξηγεί πώς πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, και γιατί επέλεξε τον συνδυασμό του Σπύρου Ριζόπουλου.
“Γνωρίζω τις αγωνίες και τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε σε ένα εχθρικό περιβάλλον και σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, δέχτηκα μια ιδιαίτερα τιμητική πρόταση και πρόσκληση από τον Σπύρο Ριζόπουλο.
Με τα επιχειρήματά του με έπεισε να σταθώ αρωγός στην προσπάθειά του. Να σταθώ αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει για την ανόρθωση της Ηπείρου μας.
Με αίσθημα ευθύνης και βαθιά πεποίθηση ότι μπορώ να τα καταφέρω και να ανταποκριθώ σε αυτή την πρόσκληση και στις απαιτήσεις όλων, αποδέχθηκα το αίτημά του. Για το λόγο αυτό βρίσκομαι σήμερα εδώ.
Γιατί βιώνω κι εγώ τα ίδια προβλήματα με εσάς. Και γιατί κουράστηκα να συναντώ συνεχώς γύρω μου ανθρώπους που μου προσφέρουν απλόχερα υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Η απόφασή μου, της ενασχόλησης με τα κοινά, είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και έχοντας πλήρη συνείδηση της τιτάνιας προσπάθειας που απαιτείται από όλους μας για να επαναφέρουμε τη Ήπειρο μας σε τροχιά δημιουργίας και ανάπτυξης”.