Πλήθος κόσμου στις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Ήπειρο.

Στην Ηγουμενίτσα, η απεργιακή συγκέντρωση έγινε στον ΟΤΕ, με κεντρικό ομιλητή τον Γιώργο Μπούργο, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας.

Ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της Ηγουμενίτσας.

Στην Πρέβεζα, δυναμική συγκέντρωση πραγματοποίησαν τα σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ στο Φόρο.

Από νωρίς το πρωί, μετά από κάλεσμα των ταξικών σωματείων, εργαζόμενοι, αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές και μαθητές βρέθηκαν στα Δικαστήρια για να συμπαρασταθούν σε πρωτοπόρους εργάτες- συνδικαλιστές που δικάζονται επειδή, σε πλειστηριασμό, υπερασπίστηκαν λαϊκή κατοικία συναδέλφου.

Στην απεργιακή συγκέντρωση χαιρετισμό πραγματοποίησε η Σωτηρία Κωλέτση, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Γιώργος Πούμπης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πρέβεζας και μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας οι συμμετέχοντας βροντοφώναξαν συνθήματα όπως «Κάτω τα ξερά σας από την απεργία, χέρι δε θα βάλετε στα σωματεία», «Τα σωματεία δεν μπαίνουν σε μουσεία, δεν τα παραδίδουμε στην εργοδοσία» και «Η ΓΣΕΕ δεν είναι φωνή των εργατών, είναι τα τσιράκια των αφεντικών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ