Οι εικόνες από την Πρέβεζα, με το μεγάλο φίδι να κοιμάται μέσα στο κλουβί που υπήρχαν τα 16 καναρίνια, κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου.

Το φίδι μπήκε σε ανύποπτο χρόνο μέσα στην αποθήκη και στη συνέχεια μέσα στο κλουβί. Αφού καταβρόχθισε τα καναρίνια, παρέμεινε μέσα, αφού όπως φαίνεται δεν μπορούσε να βγει για να απομακρυνθεί.

Μία συγκλονιστική εικόνα αντίκρισε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης (10-05-2022) μία γυναίκα, η οποία επισκέφτηκε το πατρικό της σπίτι, στον Παντοκράτορα στην Πρέβεζα. Μέσα στην αποθήκη είχε σε ένα μεγάλο κλουβί 16 καναρίνια, τα οποία τάιζε καθημερινά. Ωστόσο εκείνη τη μέρα δεν τα κατάφερε, διότι την ”πρόλαβε” ένα φίδι- λαφιάτης, που μπήκε από μία τρύπα εντός της αποθήκης και στην συνέχεια μέσα στο κλουβί.

Το φίδι φαίνεται ότι έψαχνε τροφή, ξεκινώντας να καταπίνει ένα – ένα τα άτυχα καναρίνια. Η γυναίκα αντίκρισε το φίδι, μήκους άνω των 2 μέτρων μέσα στο κλουβί, μη μπορώντας να φύγει, αφού έπρεπε να χωνέψει πρώτα την τροφή του, για να καταφέρει να βγει.

Από τα καναρίνια τελικά μόνο ένα γλίτωσε με την ίδια να φωτογραφίζει το σημείο και να το ανεβάζει στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ζητώντας από τον κόσμο να της πει το είδος του φιδιού.

 

 

onprevezanews.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ