ΑρχικήΉπειροςΠρέβεζα: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Βαγγέλης Ροπόκης και ανεξαρτητοποιείται!!

Πρέβεζα: Παραιτήθηκε από Αντιδήμαρχος ο Βαγγέλης Ροπόκης και ανεξαρτητοποιείται!!

Δημοσιεύθηκε:

 

Δήλωση παραίτησης κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Δήμου Πρέβεζας Βαγγέλης Ροπόκης. Στη δήλωση αναφέρει τα εξης:

 

Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας

Δήλωση Ευάγγελου Ροπόκη του Κωνσταντίνου, κατοίκου Πρέβεζας

Κύριε Πρόεδρε,

Αγαπητοί συνάδελφοι, Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας,

Όπως είναι σε όλους γνωστό και κατά τις Δημοτικές Εκλογές του 2010 αλλά και σε αυτές του 2014, εξελέγην Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Συνεργασία» του Δημάρχου κ. Χρήστου Μπαΐλη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι συμπολίτες μας με αγκάλιασαν με ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και εκτίμηση από τις πρώτες εκλογές, όπου και με ανέδειξαν δεύτερο Δημοτικό Σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας, επιβεβαίωσαν δε και επαύξησαν την προτίμησή τους αυτή και στις εκλογές του 2014 αναγνωρίζοντας το έργο που προσέφερα αναδεικνύοντάς με πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο της Δημοτικής Ενότητας.

Κατά την πρώτη τετραετία διετέλεσα επί δύο χρόνια Αντιδήμαρχος Ζαλόγγου και εν συνεχεία για ακόμη δύο χρόνια Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, θέση στην οποία τοποθετήθηκα εκ νέου από τον Μάρτιο του 2017. Παράλληλα έχω εκλεγεί μέλος και Αντιπρόεδρος του ΦΟΣ.Δ.Α. (Καρβουναρίου) και μέλος του Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας.

Από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής μου με τα κοινά διέθεσα όλες μου τις δυνάμεις με προσωπική συνεχή εργασία προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των δημοτών και η εικόνα του Δήμου στο δύσκολο τομέα της καθαριότητας.

Προσπαθούσα συνεχώς για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών και του προσωπικού που ήταν στον τομέα αρμοδιότητάς μου και για την όσο το δυνατόν αποδοτικότερη συνεργασία όλων μας.

Δυστυχώς εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η συνεργασία μου με τη Δημοτική Αρχή είχε καταστεί προβληματική. Όλες οι προτάσεις μου – εισηγήσεις είτε δεν εισακούονται, είτε ναρκοθετούνται – υπονομεύονται.

Θεώρησαν καλό να μην δημοσιοποιήσω από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα αναμένοντας την επίλυσή του. Μάταια όμως. Η Πρέβεζα μένει πίσω. Ο Δήμος παρουσιάζει μια εικόνα που κανείς μας δεν θα την ήθελε. Άλλα οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε και άλλα γίνονται. Η δυσαρέσκεια των πολιτών εκφράζεται έντονα και καθημερινά.

Ύστερα από τα ανωτέρω δεν μου μένει άλλος δρόμος από τον αυτόν της ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από τη θέση του Αντιδημάρχου και της αποχώρησής μου από το συνδυασμό του κ. Δημάρχου και της ανεξαρτητοποίησής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλω να παραμένω συμμέτοχος σε αυτό που γίνεται.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους – στελέχη του Δήμου για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, απευθυνόμενος προς τους δημότες, δηλώνω ότι η παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει αποχώρησή μου από το αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι. Είμαι παρών και θα είμαι και στο μέλλον, δηλώνω ενεργός και μάχιμος και θα συνεχίσω τον αγώνα μου απ’ όποια θέση αποφασίσουν οι συμπολίτες μου.

 

ΠΡΕΒΕΖΑ 25-6-2018

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΡΟΠΟΚΗΣ

Τελευταία νέα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στην ΒΙΠΕ Πρέβεζας κινητοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας που...

Χωρίς προβλήματα οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους μαθητές των ΕΠΑΛ στην Ήπειρο

Με αποχή που έφτασε στο 20,67% ξεκίνησαν – χωρίς προβλήματα – οι πανελλαδικές εξετάσεις...

Επιχείρηση μεταφοράς Γερμανού τουρίστα που τραυματίστηκε στο πόδι στο Ζαγόρι

Γερμανός τουρίστας τραυματίστηκε στο πόδι στο Βραδέτο Ζαγορίου σε περιπατητική διαδρομή στην περιοχή και...

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη κ. Στράτου Ιωάννου για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους μαθητές καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι...

Περισσότερα