Επίσκεψη στη Δ.Ε Ζαλόγγου και τα σημεία όπου επλήγησαν από τις χθεσινές έντονες βροχοπτώσεις πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κώστα Ματέρη.

Στην αυτοψία συμμετείχε και κλιμάκιο τεχνικών της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ σε κοινή συνάντηση που ακολούθησε υπογραμμίστηκε ότι βασική προτεραιότητα θα αποτελέσει η αποκατάσταση της ύδρευσης σε αρκετούς οικισμούς (Λυγιά, Βράχο, Ριζά κλπ), ενώ θα ακολουθήσουν οι παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο το οποίο σε πολλά σημεία του έχει υποστεί καθιζήσεις και κατολισθήσεις.

Όπως τόνισε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης τα μηχανήματα του Δήμου εργάστηκαν όλο το βράδυ για να απομακρύνουν τα τεράστια βράχια που αποκολλήθηκαν και έπεσαν στην Εθνική Οδό, ενώ κάποιες πρώτες παρεμβάσεις έγιναν και στον δρόμο Καμαρίνα -Ωρωπό.

Τα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή ήταν πολύ έντονα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα σε Λυγιά, Βράχο, Μυρσίνη, Ριζά , Χειμαδιό, Σαμψούντα και πολλές ακόμη τοπικές κοινότητες.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει αναλυτική καταγραφή των ζημιών έτσι ώστε να ζητηθούν και έκτακτες ενισχύσεις για την αποκατάστασή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ