Τον έντονο προβληματισμό του για τις εξελίξεις στο χώρο της εστίασης εξέφρασε ο Πρόεδρος Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης.

Όπως τόνισε ο κ Κόκκαλης μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας οι δυσκολίες είναι μεγάλες και οι καταστηματάρχες της εστίασης επιμερίζονται το μεγαλύτερο ίσως βάρος της υγειονομικής κρίσης.

“Το παρατεταμένο κλείσιμο της άνοιξης και του φθινοπώρου έκανε τους καταστηματάρχες του χώρου να “χάσουν” τα έσοδα της Αποκριάς , του Πάσχα και τώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , έσοδα που δεν μπορούν να αντικατασταθούν με οποιοδήποτε “αντίβαρο” κι αν δοθεί από την κυβέρνηση” εξηγεί ο .Κόκκαλης κατανοώντας ότι και το κράτος δεν διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες στήριξης.

Μέσα σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και οι αξιώσεις των εταιριών Πνευματικών Δικαιωμάτων να λάβουν χρηματικά ποσά για μουσική που ποτέ δεν έπαιξαν τα μαγαζιά αφού το μισό χρόνο φέτος ήταν κλειστά.

Ο κ.Κόκκαλης χαρακτηρίζει παράλογο το αίτημα αυτό, ενώ καταλήγοντας εκτιμά ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και οι άνθρωποι της εστίασης αισθάνονται ότι έχουν σηκώσει στις πλάτες του το πιο βαρύ οικονομικό φορτίο όλης αυτής της περιόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ