Εποικοδομητική συζήτηση για τους τρόπους συνεργασίας του Δήμου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, είχαν ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κωσταντίνος Σιώρος κατά την διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ .Γεωργάκου, παρουσία και του Υπαστυνόμου Α’ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας Ευάγγελου Τζώρα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών στο σύνολο του Δήμου καθώς και την διευθέτηση καίριων προβλημάτων που έχουν να κάνουν με το κυκλοφοριακό της πόλης σε συνεργασία με την Δημοτική Αστυνομία.

Πρόταση του Δημάρχου Πρέβεζας μάλιστα είναι δόκιμοι της Ελληνικής Αστυνομίας να ενισχύουν τις περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας έτσι ώστε να επιτευχθούν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα σε ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης.

Τόσο ο κ.Γεωργάκος όσο και ο κ. Σιώρος επεσήμαναν την άριστη συνεργασία του Δήμου και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτή όχι μόνο θα διατηρηθεί αλλά θα διευρυνθεί, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους Δημότες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ