Η εντατικοποίηση των μέτρων υγιεινής στα σχολεία ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Δημαρχείο Πρέβεζας με την αρμόδια αντιδήμαρχο Παιδείας Αθηνά Κωνσταντάκη , τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Καραμανίδη και όλες τις καθαρίστριες των σχολείων του Δήμου.

Οι εργαζόμενες ενημερώθηκαν για τις κινήσεις που έχει κάνει ο Δήμος σε συνεργασία με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση πραγματοποιώντας απολυμάνσεις και προβαίνοντας σε προμήθεια ειδικών υλικών καθαρισμού.

Μάλιστα η κ. Κωνσταντάκη ζήτησε από όλες τις καθαρίστριες να είναι ακόμη περισσότερο προσεκτικές στο θέμα της υγιεινής των σχολικών μονάδων, ενώ όπως τόνισε η ίδια θα δοθούν σε όλες τις καθαρίστριες, στολές και γάντια, όπως προβλέπονται από το νόμο.

Από την πλευρά τους οι καθαρίστριες δήλωσαν ότι ήδη έχουν ξεκινήσει το θέμα της εντατικοποίησης απολύμανσης όλων των χώρων, ενώ ζήτησαν να γίνει και μια προσπάθεια προς το αρμόδιο υπουργείο, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις νέου προσωπικού καθώς και την μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here