Ξανά προβλήματα στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας. Πριν δύο ημέρες παραιτήθηκε μία μόνιμη γιατρός για προσωπικούς λόγους, ενώ άλλη μία βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια. Αυτή τη στιγμή δύο Παθολόγοι δίνουν καθημερινό αγώνα προκειμένου να κρατήσουν την Κλινική όρθια, με 30 περίπου ασθενείς συν τα έκτακτα περιστατικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχει ανασταλεί η λειτουργία των τακτικών ιατρείων, δηλαδή κάποιος άρρωστος δεν μπορεί να κλείσει ραντεβού για Παθολόγο γιατρό, διότι δεν υπάρχει!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γιατρός που βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια θα επανέλθει στις 5 Ιουνίου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα λυθεί το πρόβλημα.

Ένα από τα ενδεχόμενα είναι η αναστολή λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής κάτι το οποίο απευχόμαστε και θα σημάνει την ουσιαστική κατάρρευση του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Η μόνη λύση αυτή τη στιγμή για τη λειτουργία της Παθολογικής Κλινικής είναι η συνδρομή γιατρών από τα Κέντρα Υγείας, κάτι που είναι απαγορευτικό βέβαια για το Κέντρο Υγείας Πάργας το οποίο επίσης υπολειτουργεί.

Πληροφορούμαστε ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μιλτ. Παππάς τρέχει τις διαδικασίες προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα, πλην όμως εδώ δεν πρόκειται για θέμα που αφορά την Διοίκηση…

Η 6η Υγειονομική Περιφέρεια στην οποία ανήκει το Νοσοκομείο μας, θα πρέπει  επιτέλους να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα με την πρόσληψη μόνιμων γιατρών.  Δεν μπορεί κάθε τόσο να επαναλαμβάνεται το ίδιο πρόβλημα ταλαιπωρώντας γιατρούς και ασθενείς.

Ας λάβει επιτέλους πρωτοβουλίες ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μπάρκας, ας σηκώσει και λίγο ανάστημα στην Κυβέρνηση…, καίγοντας συνεχώς «λιβάνι» δεν κατάφερε τίποτα, ούτε Υπουργός έγινε.

Δεν μας ενδιαφέρει κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ η ανακήρυξη του Ευκλ. Τσακαλώτου σε επίτιμο διδάκτορα στο ΤΕΙ Πρέβεζας, δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα η φιέστα της επόμενης Τρίτης.

Η «καρδιά» του Νοσοκομείου Πρέβεζας, η Παθολογική Κλινική αδυνατεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις λόγω έλλειψης γιατρών, δώστε λύση!

Ακούγαμε τις μπαρούφες για νέο Νοσοκομείο στην Πρέβεζα, κάποιοι μάλιστα τις πίστεψαν κιόλας, ακούγαμε τις μπαρούφες ότι θα προσληφθούν μόνιμοι γιατροί… πάλι κάποιοι τις πίστεψαν, ας ενεργοποιηθεί επιτέλους το σύνολο του πολιτικού κόσμου της Πρέβεζας για να  λύσουν επιτέλους αυτό το πρόβλημα που βασανίζει τους πολίτες και λέγεται έλλειψη ιατρικού προσωπικού.

Αναμένουμε πρωτοβουλίες με μοναδικό αίτημα να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα της Παθολογικής Κλινικής και γενικότερα στο ζήτημα της έλλειψης γιατρών στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Εάν η 6η ΥΠΕ ή το Υπουργείο Υγείας δεν μπορούν, τότε υπάρχει και η παραίτηση.

 

 

 

Τοπική Φωνή Πρέβεζας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ