ΑρχικήΉπειροςΠροχωρούν οι εργασίες για τον κόμβο στη συμβολή της παραλιακής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας...

Προχωρούν οι εργασίες για τον κόμβο στη συμβολή της παραλιακής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας με την οδό Λασκαράτου

Δημοσιεύθηκε:

Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων εφαρμόζονται τις τελευταίες μέρες στη συμβολή της παραλιακής οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας με την οδό Λασκαράτου, λόγω της πραγματοποίησης εργασιών, για την ολοκλήρωση του κόμβου που κατασκευάζει η Περιφέρεια Ηπείρου.

Πρόκειται για έναν από τους κυκλικούς κόμβους που σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται σε σημεία του εθνικού και οδικού δικτύου που παρουσιάζουν μεγάλη κίνηση οχημάτων και υπάρχουν αυξημένοι κίνδυνοι ατυχημάτων.

Ήδη η κυκλοφορία των οχημάτων στον κόμβο Λασκαράτου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, γίνεται με βάση τη νέα διαγράμμιση και τη νέα σήμανση.
Το συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζει ιδιαίτερο φόρτο κυρίως κατά τους θερινούς μήνες δεδομένης της κάθετης πρόσβασης, της παρουσίας βαριάς κυκλοφορίας και αγροτικών μηχανημάτων, ενώ εξυπηρετεί και αγροτικές και βιοτεχνικές εγκαταστάσεις τόσο της Πρέβεζας όσο και της Λευκάδας.

Το έργο περιλαμβάνει κατασκευή κυκλικού κόμβου με την κεντρική κυκλική νησίδα, τις νησίδες στους συμβάλλοντες κλάδους, τη σήμανση και ασφάλισή τους, τον ηλεκτροφωτισμό καθώς και την κατασκευή των απαραίτητων υδραυλικών έργων για την αποστράγγιση του οδοστρώματος.

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: