Στο έργο υδροδότησης του οικισμού Βούλιστας Παναγιάς του Δήμου Ζηρού αναφέρθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξανδρος Χαρίτσης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην οποία ανακοίνωσε αύξηση των χρηματοδοτήσεων της Τ.Α μέσω του προγράμματος Φιλόδημος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Χαρίτσης με τον “Φιλόδημο πήγε πόσιμο νερό σε περιοχές της χώρας που ακόμη και σήμερα δεν είχαν δίκτυο ύδρευσης, όπως είναι οι οικισμοί του Δήμου Ζηρού στην Ήπειρο”.

Το έργο αφορά την υδροδότηση του οικισμού Βούλιστας Παναγιάς, το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” με το ποσό περίπου των 320 χιλιάδων ευρώ.

Ο Δήμος Ζηρού προχωρά τη διαδικασία για την υλοποίηση του και η Οικονομική Επιτροπή έδωσε το “πράσινο” φως για την έγκριση των πρακτικών του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου το οποίο θα επιλύσει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα, αυτό της έλλειψης νερού στην Βούλιστα Παναγιά.

Συγκεκριμένα θα γίνουν εργασίες για την υδροδότηση του οικισμού Βούλιστας από την δεξαμενή του οικισμού Παναγιά, με την κατασκευή συστήματος δυο αντλιοστασίων, δυο νέων δεξαμενών νερού και καταθλιπτικών αγωγών μεταφοράς και διανομής πόσιμου νερού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ