Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του βουλευτή της Ν.Δ. Στέργιου Γιαννάκη, του Υπουργείου Υγείας και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, τίθεται ξανά σε εφαρμογή η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Καναλακίου.

Το Κέντρο Υγείας, του οποίου η πλήρης λειτουργία είχε σταματήσει πριν 5 χρόνια, πλέον θα εφημερεύει όλες τις ημέρες του μήνα και έτσι επιλύεται ένα τεράστιο θέμα για την κοινωνία του Δήμου Πάργας.

Ο κακός σχεδιασμός και μεταγενέστερα λάθη και παραλείψεις οδήγησαν τα κέντρα υγείας σε παροπλισμό, και ουσιαστικά σε λουκέτο.

Όμως με την πολύτιμη συμβολή του κ. Γιαννάκη, ξεκίνησαν οι διαδικασίες προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, χωρίς να διεκδικεί προνόμια και πρωτοσέλιδα.

Άλλωστε είναι γνωστή η αποτελεσματική του δουλειά, καθώς και η σεμνότητα με την οποία επιτελεί τα καθήκοντά του.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων και “ανοιχτών θυρών”, λειτουργεί πυροσβεστικά και αποσβεστικά, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις με όλα τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και είναι πρόσωπο που φέρνει σε πέρας όποια αποστολή του ανατίθεται.

Να τονίσουμε ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε επισκεφτεί τα κέντρα υγείας της περιοχής μας και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, να διαπιστώσει τις ελλείψεις που υπήρχαν και ταυτόχρονα να ενημερωθεί για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των ευρύτερων περιοχών.

Μετά το τέλος των επισκέψεων του είχε δηλώσει στο Fanaripress.gr

«Τα Κέντρα Υγείας Πάργας και Καναλακίου πρέπει άμεσα να αναβαθμιστούν και να ενισχυθούν σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και να γίνει Εφημεριακό Κέντρο 24ωρης λειτουργίας. Έτσι χιλιάδες κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής θα μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα και ευέλικτα. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες του Κέντρου Υγείας»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ