Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ημέρες με δικαστήριο να εκδίδει καταδικαστική απόφαση κατά νεκρού συνανθρώπου μας.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του onprevezanews.gr, κάτοικος εν ζωή στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας είχε λάβει δάνειο από την Αγροτική Τράπεζα προκειμένου να καλύψει ανάγκες του.

Όμως ο ίδιος έφυγε από την ζωή στις 23 Ιουνίου 2012 και με την εισχώρηση της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς τα ανεξόφλητα δάνεια πέρασα στα χέρια ανωνύμων εκκαθαριστικών εταιριών.

Η συγκεκριμένη εταιρία καλούσε τηλεφωνικά προκειμένου να βρει τον οφειλέτη, για να ζητηθεί να αποπληρώσει το δάνειο και τους τόκους.

Όμως ο οφειλέτης είχε ήδη φύγει από την ζωή, με τους συγγενείς του να ενημερώνουν για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Η υπόθεση όμως συνεχίστηκε με την συγκεκριμένη εταιρία να καταθέτει αίτημα προς το Πρωτοδικείο Άρτας, προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση.

Και φτάνουμε στο σήμερα με το Πρωτοδικείο Άρτας να εκδίδει μία πρωτοφανής απόφαση σε τακτική διαδικασία και να καταδικάζει τον νεκρό με προσωρινή εκτελεστή απόφαση για το ποσό των 10.000 ευρώ συν τα δικαστικά έξοδα.

Την υπόθεση υπέρ της οικογένειας του νεκρού χειρίστηκε η δικηγόρος Πρέβεζας κα Ιωάννα Μπεϊντάρη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here