Η περαιτέρω ενίσχυση των Δομών υγείας της Ηπείρου για την αντιμετώπιση του κορονοϊού καθώς και η “επόμενη μέρα” βρέθηκαν στο επίκεντρο των δηλώσεων του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου στη Δημοτική Ραδιοφωνία.

Ο κ.Ιωάννου ο οποίος ακόμη και σήμερα είχε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Στράτο Ιωάννου τόνισε ότι το σημαντικό είναι να λήξει η υγειονομική κρίση ωστόσο η Περιφέρεια σχεδιάζει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας αλλά και την επανεκκίνηση του τουρισμού.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης επεσήμανε ότι στην “επόμενη μέρα” πρέπει να στηριχθεί ο πρωτογενής τομέας και να υπάρξει “ξεκαθάρισμα” των ατόμων που πραγματικά ασχολούνται με αυτόν.

Επίσης ο κ.Καχριμάνης αναφέρθηκε και στον τομέα του τουρισμού και στην προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί για να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μετά το ξεπέρασμα της υγειονομικής κρίσης.

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία όμως μίλησαν και οι βουλευτές Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης της Ν.Δ και Κώστας Μπάρκας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ Γιαννάκης επεσήμανε ότι το σημαντικό είναι να διαφυλάξουμε την υγεία μας ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών ευχαριστώντας ιδιαίτερα το υγειονομικό προσωπικό, τους εργαζόμενους στην Πολιτική Προστασία, στους Δήμους στα Σούπερ Μάρκετ και γενικότερα όσους επιμερίστηκαν το βαρύ φορτίο της κρίσης που επέφερε ο κορωνοϊός.

Ο κ. Μπάρκας από την πλευρά του υπογράμμισε ότι η περιοχή μας επλήγη πέραν της κρίσης του κορονοϊού και από τον Εγκέλαδο γεγονός που καθιστά επιβεβλημένη την επιπλέον στήριξη.

Επίσης ανέφερε το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πρωτογενής τομέας και άνεργοι, κάνοντας αναφορά και στο κοστολογημένο πρόγραμμα στήριξής τους που έχει εκπονήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here