Πριν λίγες ώρες ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Ψαθάς ανακοίνωσε ότι όλοι οι δρόμοι που διέρχονται από οικισμούς όπως ο συγκεκριμένος που γίνονται ατυχήματα στο χωριό Αμφιθέα Άρτας ανήκουν στην αρμοδιότητα του πρώτου βαθμού αυτοδιοίκησης, σύμφωνα με την αριθμ. 26896/2493 απόφαση Περιφερειάρχη Ηπείρου (ΦΕΚ 690 Β’/4-3-2020).

Δηλαδή με λίγα λόγια, μετά από αλλεπάλληλες φωνές και έγγραφα ο κ. Ψαθάς και ο κ. Καχριμάνης, αποφάσισαν ότι δεν είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, αντί να βρουν μια λύση, για να μην ξαναβαφτεί η άσφαλτος με αίμα.

282-43299.police

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι έγιναν οι εκλογές το 2019 πήραν τους ψήφους που ήθελαν και στις 4-3-2020 πήραν την γενναία απόφαση όπως ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Κ. Ψαθά έχετε την ευθύνη να παρέχετε στους πολίτες ασφαλείς δρόμους, με σωστό φωτισμό, με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ώστε η κυκλοφορία των οχημάτων, ακόμη και σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων, να γίνεται με ασφάλεια και όχι με κόστος ζωής.

Κ. Ψαθά να επισκεφτείτε και τους συγγενείς των θυμάτων, και πείτε τους αυτά που ανακοινώσατε σήμερα… Και αν έχετε λίγη αξιοπρέπεια θα πρέπει να παραιτηθείτε.

Ναι να παραιτηθείτε κ. Ψαθά, και την αμέσως επόμενη μέρα να αναλάβετε, να ανάβετε τα καντηλάκια των μνημάτων που είναι διασκορπισμένα στο σημείο, μπας και απαλύνει τις ψυχούλες αυτών που άδικα χάθηκαν.

Ντροπή και πάλι Ντροπή.. Θα πρέπει να επέμβει ο Εισαγγελέας άμεσα.

Το Fanaripress.gr θα επανέλθει με όλα τα έγγραφα της κ. Βικη Κοσμά που έχουν σταλεί στην Περιφέρεια πριν την απαράδεκτη απόφαση.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ