Μετά από μια ύφεση των φαινομένων τις βραδινές ώρες ξεκίνησε και πάλι η χιονόπτωση τώρα πλέον και στις πιο χαμηλές περιοχές της Δ.Ε Λούρου.

Πυκνό χιόνι έχει αρχίσει να πέφτει όχι μόνο σε Σκιαδά και Ρεματιά αλλά και στο Κοτσανόπουλο, το Σφηνωτό ακόμη και μέσα στον οικισμό του Λούρου.

Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στην Δ.Ε Ζαλόγγου όπου το χιόνι έχει “σκεπάσει” την Κρυοπηγή και έχει κατέβει και σε χαμηλότερους οικισμούς όπως η Λυγιά , το Χειμαδιό αλλά και στην Καστροσυκιά και το Κανάλι.

Τόσο τα μηχανήματα όσο και το προσωπικό του Δήμου (με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Κώστα Ματέρη και Χαράλαμπο Κακιούζη) βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα με κύρια μέριμνα να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.

Τις τοπικές κοινότητες των Δ.Ε Ζαλόγγου και Λούρου επισκέφθηκε συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Κώστα Ματέρη και Χαράλαμπο Κακιούζη αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης, ο οποίος υπογράμμισε ότι από την πρώτη στιγμή όλος ο μηχανισμός του Δήμου τέθηκε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση και κυρίως να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Εν τω μεταξύ η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Ηπείρου, λόγω παγετού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here