Τον σκύλο που περιφερόταν για μήνες εξαθλιωμένος στη Ρόκκα Άρτας κατάφερε να πιάσει  η Κατερίνα Λαμπράκη, γνωστή για το φιλοζωικό της έργο στην περιοχή, και αμέσως ξεκίνησε ο αγώνας για τη σωτηρία του.

Το ζώο όπως βλέπετε – είναι πιθανότατα ακόμα ένα παρατημένο κυνηγόσκυλο – το ένα μάτι του είναι διαλυμένο, από το τρίχωμα καταλαβαίνεις πόσο καιρό υπέφερε.

Η κα Λαμπράκη με ανάρτηση της στο facebook γι’ αυτό το δύστυχο ζώο που αυτή τη φορά της παραδόθηκε, την άφησε να το πιάσει επισημαίνει τα εξής:

«Ρόκκα Άρτας,

Και ήρθε η μέρα που τελικά με άφησες να τα καταφέρω να σε πιάσω.

Που σχεδόν εσκεμμένα, παραδόθηκες στα χέρια μου μετά από τόσους μήνες προσπάθειας.

Είμαι σίγουρη, λόγω της φοβικοτητας σου ότι πέρασες όλη σου τη ζωή σε ένα κλουβί. Κάποιου “φυσιολάτρη κυνηγού” πιθανότατα.

Δεν ξέρω πόση ζωή σου μένει ακόμα.

Όλοι γνώριζαν την ύπαρξη σου, εκεί που σε παράτησε.. Όλους τους ενοχλούσες. Τους τρόμαζες γιατί έμοιαζες γέρος και άρρωστος.

Σήμερα, με άφησες να σε πάρω για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου. Με άφησες να σε χαϊδέψω. Το ένα σου μάτι, γεμάτο σκουλήκια. Το κορμί σου γεμάτο πληγές. Το στόμα σου έσταζε αίμα.

Συγγνώμη φίλε μου. Συγγνώμη για το είδος μας. Εύχομαι ο άνθρωπος που σε είχε, να καταλάβει σε βάθος πόσο άτιμος ήταν ο τρόπος που σου φέρθηκε.

Τώρα αν προλάβεις, θα πας στη μεγάλη αγκαλιά της Anna Maria Zafeiriadou και ΙΣΩΣ  να ζήσεις στιγμές απόλυτης αγάπης και αφοσίωσης, όπως ΠΟΤΕ σου δεν έζησες.

ΑΝ προλάβεις.

Εμείς, γι’ αυτό προσευχόμαστε να ξέρεις….».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ