Αρχίζει και εισπράττει τα επίχειρα της πολιτικής της ή καλύτερα της έλλειψης πολιτικής στον κρίσιμο, εν μέσω πανδημίας, τομέα της Δημόσιας Υγείας η Κυβέρνηση.

Την Δευτερά διεξήχθη ψηφοφορία για την εκλογή εκπροσώπων των εργαζομένων στο νοσοκομεία της Άρτας με τον υποψήφιο που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ να εκλέγεται με διπλάσιους ψήφους από τον συνάδελφό του της ΝΔ.

Συγκεκριμένα ο υποστηριχθείς από τον ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιώτης έλαβε 243 ψήφους ενώ ο υποψήφιος της ΝΔ μόλις 109 κι εκείνος του ΚΚΕ 30. Στις εκλογές ένα χρόνο πριν ο τότε υποψήφιος της ΝΔ είχε βγει πρώτος με 155 ψήφους και ο κ. Γιώτης είχε λάβει 112.

Θυμίζουμε ότι το νοσοκομείο Άρτας είχε βρεθεί προεκλογικά στο στόχαστρο της ΠΟΕΔΗΝ, η οποία υποστήριξε ότι «ο (τότε) Διοικητής αρνήθηκε να υπογράψει το εντέλλεσθε για τους μισθούς και τις εφημερίες λέγοντας ότι θα υπογράψει την επομένη των εκλογών, εκβιάζοντας να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι ΣΥΡΙΖΑ».

Σήμερα 18 και πλέον μήνες μετά τις εκλογές φαίνεται ότι οι εργαζόμενοι δεν πείστηκαν από τις τότε καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ.

Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή της στο twitter και η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here