Όσο πλησιάζουμε προς την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου κορυφώνεται η αγωνία στην τοπική Ν.Δ. αναφορικά με τα ονόματα που θα ανακοινώσει ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρώτη δέσμη υποψηφίων βουλευτών.

Τη συγκεκριμένη ημέρα συμπληρώνονται τρία ακριβώς χρόνια από την εκλογή του στην ηγεσία της Ν.Δ. και ο Κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει κάποιους από τους υποψήφιους, με τους περισσότερους να προέρχονται από το μητρώο στελεχών του κόμματος. Σ

τα Γιάννενα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από στελέχη, που επιθυμούν να βρίσκονται στο τοπικό «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο και θα ήθελαν την προσεχή Πέμπτη να ακούσουν το όνομα τους να συμπεριλαμβάνεται στην πρώτη λίστα των ονομάτων.

Έτσι εκτός του σημερινού βουλευτή Κώστα Τασούλα, οι Σταύρος Καλογιάννης, Στέφανος Φούσας, Γιάννης Καραμπίνας, Κώστας Σιαράβας, Λάμπρος Γεωργόπουλος, Γιάννης Δαρδαμάνης,  Σπύρος Κωσταντόπουλος και Παντελής Κολόκας,Μαρία Τσολάκη, Ελένη Σιάση, Ντίνα Παπαϊωάννου, αλλά και οι γιατροί Γιάννης Γιαννακάκης και Τάσος Γκρέστας, αποτελούν το μακρύ κατάλογο των «γαλάζιων» υποψηφίων.

Υπομονή μέχρι και την επόμενη Πέμπτη, όταν και θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα, με το τοπίο στην τοπική Ν.Δ. σιγά-σιγά να αρχίζει να ξεκαθαρίζει!

 

 

epirusgate.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here