Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή στην Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας στο σημείο όπου εντοπίστηκε το τμήμα κρανίου το οποίο πιθανολογείται ότι ανήκει στην αγνοούμενη (εδώ και 8 χρόνια) Αγγελική Πεπόνη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας  το κλιμάκιο των αστυνομικών (μαζί με άνδρες της ΕΜΑΚ και την συμβολή ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων) αναζητά περισσότερα στοιχεία αλλά και τυχόν υπόλοιπα μέλη του σκελετού στον οποίον ανήκει το κρανίο.

Με δεδομένο πλέον ότι το τμήμα κρανίου ανήκει σε νεαρή γυναίκα ο θάνατος της οποίας έχει επέλθει πριν από 8 με 10 χρόνια και το γεγονός ότι δεν αγνοείται κανένα άλλο άτομο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στην περιοχή, οι πιθανότητες εξιχνίασης της εξαφάνισης της 25χρονης κοπέλας φαντάζουν περισσότερες από ποτέ.

Να θυμίσουμε ότι η Αγγελική αγνοείται από τον Ιούνιο του 2010, ενώ ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ