Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα ελέγχου της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης και μετρήσεις θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ως το τέλος Οκτωβρίου σε 1.634 ακτές της χώρας.

Οι μετρήσεις που γίνονται τα τελευταία χρόνια στην Ήπειρο δείχνουν εξαιρετική ποιότητα υδάτων σε όλο το εύρος της και το ίδιο ισχύει και για την Πρέβεζα. Τις τελευταίες μέρες έγιναν δειγματοληψίες σε 14 διαφορετικά σημεία ακτών του Δήμου Πρέβεζας παρουσία του εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού και Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Λεωνίδα Αργυρού και αρμόδιου υπαλλήλου.

Όπως τονίζει στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ο κ.Αργυρός ευελπιστεί ότι και φέτος τα δείγματα (τα αποτελέσματα του ελέγχου των οποίων θα βγουν σε λίγες μέρες) θα επιβεβαιώσουν την απόλυτη καθαρότητα των νερών από την πλαζ της Κυανής Ακτής και σε όλο το εύρος των ακτών του Δήμου.

Οι λεπτομερείς πιστοποιημένες μετρήσεις και τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών αναρτώνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τις Διευθύνσεις Υδάτων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων της χώρας, υπό την εποπτεία της γενικής γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ