πό την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στις 06:00 θα τεθούν σε ισχύ τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του για το ολικό lockdown στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από τις 06:00 της Πέμπτης και τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, με βάση την εισήγηση των λοιμωξιολόγων.

Εξάλλου, με τα έως τώρα δεδομένα, δεν υπάρχει πρόθεση να «σπάσει» η ενημέρωση για το lockdown στην Αττική σε δύο φάσεις συνεπώς, οι επίσημες ανακοινώσεις θα ξεκινήσουν και θα τελειώσουν στο διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στις 19:30.

Το lockdown στην Αττική μοιάζει αναπόφευκτο μετά την αύξηση των κρουσμάτων που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ. Τα μέτρα πιθανότατα θα έχουν ισχύ από το πρωί της Πέμπτης, με το κλείσιμο όλων των σχολείων της Αττικής να είναι δεδομένο.

Παράλληλα, δεν θα υπάρξει σήμερα έκτακτη ενημέρωση από τον υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά, με την εξειδίκευση των μέτρων να γίνεται την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου.

Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αύριο κλείνουν στην Αττική για δύο εβδομάδες:

Όλα τα σχολεία
Εκκλησίες
καταστήματα

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, το μεσημέρι, ουσιαστικά προανήγγειλαν το lockdown.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here