spot_img
ΑρχικήΉπειροςΣφάζονται αναμεταξύ τους οι λαθρομετανάστες στα Γιάννενα - Μαχαιρώματα με 4...

Σφάζονται αναμεταξύ τους οι λαθρομετανάστες στα Γιάννενα – Μαχαιρώματα με 4 τραυματίες στο hot spot

Δημοσιεύθηκε:

Σε κατάσταση μέθης 22χρονος Αφγανός στο Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών και Προσφύγων στον Κατσικά Ιωαννίνων διαπληκτίστηκε άγρια με ομοεθνείς του, με αποτέλεσμα να τους επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο και να τραυματίσει τέσσερις εξ’ αυτών.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν για άγνωστο μέχρις στιγμής λόγο οι Αφγανοί άρχισαν να λογομαχούν.

Ο 22χρονος, έχοντας καταναλώσει μεγάλες ποσότητες, άρχισε να χτυπάει τους ομοεθνείς του με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, με αποτέλεσμα τέσσερις από αυτούς να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με τραύματα στο νοσοκομείο, χωρίς, ωστόσο, κάποιου από αυτούς να κινδυνεύει η υγεία του. Για νοσηλεία παρέμειναν οι δύο από τους τραυματίες.

Στον καταυλισμό έσπευσαν τη νύχτα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψουν επέκταση των επεισοδίων, αλλά και για να συλλάβουν τον 22χρονο, οποίος, όμως, είχε εξαφανιστεί.

Μετά από έρευνες εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Τελευταία νέα

“Σαρώνει” και στο Διαδίκτυο ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Π.Ε Πρέβεζας Τάσος Δράκος

Λίγες μέρες πριν τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών και εντυπωσιάζει, η άνευ προηγουμένου, ανταπόκριση...

Σε ένα μαντρί στα ορεινά της Φωκίδας κρυβόταν ο 38χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Ο βοσκός με το μαντρί τον πέρασε για ληστή...

«Παγωμένη» η κοινωνία της Άρτας παρακολουθεί τις εξελίξεις με τη δολοφονία του άτυχου 65 χρόνου...

Άρτα: Τα πρώτα λόγια μετά τη δολοφονία πατροκτόνου στους αστυνομικούς: Σκότωσα τον πατέρα μου γιατί θα με σκότωνε εκείνος

Κυνικά ομολόγησε στους αστυνομικούς ο 38χρονος από την Αρτα ότι δολοφόνησε τον 65χρονο πατέρα...

Περισσότερα