Σειρά ελέγχων προγραμματίζει η ΑΑΔΕ εν όψει της Πασχαλινής περιόδου στη βάση του Επιχειρησιακού Σχεδίου που έχει ετοιμάσει και στο οποίο μπαίνουν τώρα οι τελικές εφαρμοστικές λεπτομέρειες…

Έτσι, εν όψει της Πασχαλινής εξόρμησης των κατοίκων των ασικών κέντρων η Αρχή ετοιμάζεται να ξεσκονίσει επιχειρήσεις κι επαγγελματίες ου αναμένεται να καταγράψουν αυξημένο τζίρο αυτές τις ημέρες.

Αναμένεται, μάλιστα, να δοθεί έμφαση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε ξενοδοχεία, αλλά και κέντρα ομορφιάς κτλ. Ουσιαστικά η ΑΔΔΕ μπαίνει σε καλοκαιρινή «διάθεση» καθώς θα πρέπει να τσεκάρει τους κλάδους και τις περιοχές που ένεκα τουρισμού θα καταγράψουν έσοδα αλλά και που στο παρελθόν έχουν δείξει σημάδια παραβατικότητας.

Πάντως τις τελευταίες μέρες οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ έβγαλαν «λαβράκια» κι έτσι αναμένεται να προχωρήσουν σε νέους πιο εντελεχής ελέγχους στις εν λόγω επιχειρήσεις.

Σ’ έναν από αυτούς τους ελέγχους στην πόλη της Άρτας οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ σφράγισαν για 38 ώρες κομμωτήριο γιατί σε έλεγχο διαπιστώθηκε πως είχε ξεχάσει να κόψει αποδείξεις.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ