Στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας ο Στέλιος Καλέσογλου εντόπισε αδέσποτα και οικόσιτα ζώα, σκυλιά και γάτες, δηλητηριασμένα από φόλες που κάποιος σκόρπισε στην περιοχή για να τα εξοντώσει.

Μεταξύ των θυμάτων ήταν και ο θηλυκός αδέσποτος σκύλος που φρόντιζε επί δύο χρόνια έξω από το σπίτι του.

Ο κ. Καλέσογλου εξήγησε στο www.zoosos.gr ότι έτρεξε να βρει αντίδοτο και κτηνίατρο και μέχρι να επιστρέψει τα πτώματα των ζώων είχαν εξαφανιστεί από υπαλλήλους του δήμου. Έτσι ο ίδιος ότι εκεί δολοφονήθηκαν από τη δηλητηριασμένη τροφή πέντε σκυλιά και έξι γάτες.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα «τα περισσότερα νεκρά ζώα βρέθηκαν στην πλατεία, έξω από το σχολείο και λίγο παρακάτω σε σημείο που υπάρχει γήπεδο 5×5…τα σημεία δεν απέχουν περισσότερο από 30 μέτρα μεταξύ τους…».

Ο κ. Καλέσογλου χαρακτηρίζει το έγκλημα ως κτηνωδία και επισημαίνει ότι «η κοινωνία του χωριού αδιαφορεί για το γεγονός στο σύνολο της, εγώ όμως που έχασα το σκύλο μου θα ήθελα να δημοσιοποιηθεί το γεγονός σε όλα τα κανάλια, με σκοπό ίσως την αποφυγή μελλοντικών περιστατικών…».

Ο κ. Καλέσογλου στο facebook επισήμανε τα εξής:

«Αυτή ήταν η Μπύρα…η αδεσποτούλα που μόνο εγώ είχα την ψυχή και τα αρχίδια να ταΐζω στη νέα Σινώπη Πρέβεζας, όταν πολλοί συγχωριανοί με απειλούσαν ότι θα τη σκοτώσουν επειδή ήταν ζωηρή…η Μπυρίτσα λοιπόν άφησε την τελευταία της πνοή πριν λίγο από φόλα που έριξε ένας αλήτης, δολοφόνος στη γειτονιά μου… μαζί σκότωσε κι άλλα ζώα… εγώ αρχίζω αγώνα από τώρα κιόλας και όχι μόνο θα βρεθεί αυτός που το έκανε, αλλά θα του μαυρίσουμε τα Χριστούγεννα και όλη τη ζωή…».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ