Για τη δολοφονία δύο σκυλιών στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας ενημέρωσε το zoosos.gr ο Γιώργος Κολιοφώτης και όπως μας εξήγησε τα δύο σκυλιά ήταν οικόσιτα και βρήκαν φρικτό θάνατο μόλις βγήκαν από το σπίτι τους.

Στο ίδιο χωριό φρικτό θάνατο από φόλες είχαν βρει πολλά ζώα οικόσιτα και αδέσποτα τον περασμένο Δεκέμβριο

Η Κατερίνα Παπαδοπούλου μέσω facebook στις 4 Φεβρουαρίου για το έγκλημα επισήμανε τα εξής: «Σινώπη 2020!!!!! Τραγικοί!! Γιατί??? Πολλά γιατί ?? Βασανίζουν το μυαλό μου??πάλι εδρασε ο φονιάς! Γιατί βρε τέρας ,δεν σου έφτασε ο θάνατος που σκορπισες πριν ένα μήνα σκοτώνοντάς τόσα ζώα??

Περίμενες να στειρωσουμε να περιθάλψουμε τη Λίζα ,ένα πανέμορφο καλοψυxο ζώο για να δράσεις σκορποντας ξανά το θάνατο?

πόσο επικίνδυνος τελικά είσαι!!!!τόσο μίσος και κακία που χωράνε στο άρρωστο μυαλό σου??Αυτοί που σε ξέρουν γιατί δεν μιλούν?

είστε όλοι σας συνένοχοι!!όλα αυτά γίνονται στη Σινώπη σ’ένα χωριό με πολλές πολύτεκνες οικογένειες με ποντιακή καταγωγή!Απευθύνομαι σε όλους σας!!

θα επιτρέψετε αυτή τη φορά ,να μην τιμωρηθεί το τέρας που είναι ανάμεσα σας??θα επιτρέψετε τα παιδιά σας να μεγαλωνουν και να ζουν ανάμεσα σε ανθρώπους που δίνουν τέτοια παραδείγματα ???Πάρτε τη κατάσταση στα χέρια σας !

Ανοίξτε στόματα ! Μην αδιαφορητε!! Μην γίνεστε συνένοχοι!Μην επιτρέπετε σε κανέναν να διαφθείρει το χωριό σας ,και τη ποντιακή καταγωγή μας!Μόνο εσείς μπορείτε κάτοικοι της νέας Σινώπης !

Τιμωρία στο ΚΑΘΑΡΜΑ!!!καλό παράδεισο Λιζακι και συ μαυρακι!ο Θεός να τιμωρήσει αυτούς που σου στέρησαν τη ζωή και τη χαρά τη δικιά μας που σε αγαπήσαμε τόσο μα τόσο πολυυυυ!!!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ