Μια παράξενη ιστορία απασχόλησε τους κατοίκους του Καναλίου Πρέβεζας τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, περίπου ώρα ώρα 8 το απόγευμα.

Υπήρξε ανώνυμη καταγγελία ότι τρία άτομα Αφγανικής Καταγωγής(οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για Πακιστανικής Καταγωγής) βίασαν μικρό σκυλάκι του οποίου οι φωνές ακούστηκαν σε όλη την περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τομή στην Ενημέρωση” ειδοποιήθηκε η αστυνομία Πρέβεζας, ύστερα από καταγγελία, πήρε τους τρεις άντρες Αφγανικής καταγωγής στο τμήμα και την επόμενη μέρα, δέχθηκαμε τηλεφωνήμα από την περιοχή του Καναλίου που μας μίλησε για την παραπάνω παράξενη ιστορία.

Και την χαρακτηρίζουμε παράξενη ιστορία, γιατί οι αστυνομικοί που πήγαν στο Κανάλι, δεν συνάντησαν κανέναν καταγγέλοντα και ούτε την επόμενη μέρα, έγινε κάποια κατάθεση προς την αστυνομία, σύμφωνα με την οποία να καταγγέλονταν αυτή η παράξενη ιστορία.

Η “ΤΟΜΗ στην ενημέρωση”, επικοινώνησε και με την ασφάλεια και με τον διοικητή και με άντρες της αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται η παραπάνω καταγγελία. Κακόγουστη φάρσα με ρατσιστικό περιεχόμενο ή υποκρύπτεται κάτι άλλο;

Η ουσία είναι πάντως πως και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει γίνει καμία κατάθεση στην αστυνομία για τους τρεις άνδρες Αφγανικής καταγωγής!

Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν ήταν το σκυλάκι της φωτογραφίας, για το οποίο ξέσπασε -η αλήθεια είναι- σχετικός θόρυβος, στο τουριστικό χωριό του Καναλίου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ