ΑρχικήΉπειροςΣοκ στο Κανάλι Πρέβεζας - Τρία άτομα Αφγανικής καταγωγής κατηγορούνται βιασμό σε...

Σοκ στο Κανάλι Πρέβεζας – Τρία άτομα Αφγανικής καταγωγής κατηγορούνται βιασμό σε σκυλάκι!!

Δημοσιεύθηκε:

Μια παράξενη ιστορία απασχόλησε τους κατοίκους του Καναλίου Πρέβεζας τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, περίπου ώρα ώρα 8 το απόγευμα.

Υπήρξε ανώνυμη καταγγελία ότι τρία άτομα Αφγανικής Καταγωγής(οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για Πακιστανικής Καταγωγής) βίασαν μικρό σκυλάκι του οποίου οι φωνές ακούστηκαν σε όλη την περιοχή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τομή στην Ενημέρωση” ειδοποιήθηκε η αστυνομία Πρέβεζας, ύστερα από καταγγελία, πήρε τους τρεις άντρες Αφγανικής καταγωγής στο τμήμα και την επόμενη μέρα, δέχθηκαμε τηλεφωνήμα από την περιοχή του Καναλίου που μας μίλησε για την παραπάνω παράξενη ιστορία.

Και την χαρακτηρίζουμε παράξενη ιστορία, γιατί οι αστυνομικοί που πήγαν στο Κανάλι, δεν συνάντησαν κανέναν καταγγέλοντα και ούτε την επόμενη μέρα, έγινε κάποια κατάθεση προς την αστυνομία, σύμφωνα με την οποία να καταγγέλονταν αυτή η παράξενη ιστορία.

Η “ΤΟΜΗ στην ενημέρωση”, επικοινώνησε και με την ασφάλεια και με τον διοικητή και με άντρες της αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται η παραπάνω καταγγελία. Κακόγουστη φάρσα με ρατσιστικό περιεχόμενο ή υποκρύπτεται κάτι άλλο;

Η ουσία είναι πάντως πως και μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει γίνει καμία κατάθεση στην αστυνομία για τους τρεις άνδρες Αφγανικής καταγωγής!

Η φωτογραφία είναι αρχείου και δεν ήταν το σκυλάκι της φωτογραφίας, για το οποίο ξέσπασε -η αλήθεια είναι- σχετικός θόρυβος, στο τουριστικό χωριό του Καναλίου!

Τελευταία νέα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Υποψήφια για τον κατάλογο «Μνήμη του Κόσμου» της Unesco τα μολύβδινα ελάσματα της Αρχαίας Δωδώνης

Τον Νοέμβριο του 2021, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Διεύθυνση Προϊστορικών...

Ζητείται Υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι

Ζητείται υπάλληλος σε φούρνο στο Καναλάκι Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6938626538

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: