Ως ιδιαιτέρως ειδεχθές χαρακτηρίζεται το έγκλημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.

Το συσκευαστήριο δεν λειτουργεί και τους χώρους της αποθήκης χρησιμοποιούν ως κατάλυμα Πακιστανοί που εργάζονται στην περιοχή.

Το πτώμα του 32χρονου Πακιστανού εντοπίστηκε από ομοεθνείς του στις 11 παρά είκοσι το πρωί.

Φαίνεται ότι το θύμα δολοφονήθηκε στον ύπνο του όταν ο δράστης ή οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο προκαλώντας κακώσεις που επέφεραν τον θάνατο και στη συνέχεια τον μετέφεραν μέσω εσωτερικής πόρτας σε διπλανή αποθήκη όπου και βρέθηκε.

Ο 32χρονος φέρει και μεταθανάτια τραύματα στη κοιλιά ενώ ο δράστης ή οι δράστες, πιθανότατα στην προσπάθειά τους να εξαφανίσουν το πτώμα, έκοψαν, μάλλον με τσεκούρι, τα πόδια του από τα γόνατα.

Τα μέλη αυτά δεν έχουν βρεθεί ακόμη, ενώ κάποιες αναφορές ότι του έκοψαν τα αυτιά δεν ισχύουν.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ή των δραστών της άγριας δολοφονίας, κυρίως μεταξύ των ομοεθνών του 32χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μαρτυρία αναφέρει ότι το θύμα εθεάθη ζωντανός για τελευταία φορά στις 6.30 το πρωί της Δευτέρας, επομένως το έγκλημα διαπράχθηκε μέσα στις επόμενες τέσσερις ώρες, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε νεκρός.

Καθώς αναμένεται και η ιατροδικαστική έκθεση από τα Ιωάννινα, οι αστυνομικοί ακολουθούν τα τελευταία βήματα του νεαρού Πακιστανού και τις συναντήσεις που είχε μέχρι τον βίαιο θάνατό του.

 

 

e-maistros.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here