ΑρχικήΉπειροςΣωματείο Συνταξιούχων Πρέβεζας προς τον Πρωθυπουργό: Απαξιώνετε τους συνταξιούχους της χώρας ΝΤΡΟΠΗ...

Σωματείο Συνταξιούχων Πρέβεζας προς τον Πρωθυπουργό: Απαξιώνετε τους συνταξιούχους της χώρας ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!! 

Δημοσιεύθηκε:

Οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ-ΟΑΕΕ Πρέβεζας θέλουμε να εκφράσουμε την << ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ >> μας στον πρωθυπουργό της χώρας μας για την επίσκεψη του στην πόλη μας , και να του πούμε με το δικαίωμα που μας δίνει η πολιτική που ασκεί και την βιώνουμε στο πετσί μας, μια μεγάλη

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!

Αλλά και αυτή δεν φτάνει .

Απαξιώνετε τους συνταξιούχους της χώρας  , Εμάς που με την δουλειά μας 40 χρόνια και πλέον με ένσημα στην πλάτη μας , Εμάς που χτίσαμε όλα αυτά που βλέπετε και υπάρχουν γύρω σας και είστε πρωθυπουργός τους , να αρνείστε να δεχθείτε να συναντηθείτε με την Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνταξιούχων της χώρας σας ( 10 πανελλαδικών Ομοσπονδιών ) που εκπροσωπούν 2,5 εκατομμύρια συνταξιούχους . ( Ενώ συναντιέστε με ‘’συνταξιούχους’’ σφραγίδα )

Αυτή η απαράδεκτη αντιμετώπιση να αρνείστε πεισματικά να συναντηθείτε είναι δικαίωμα σας , αλλά να μας  εμπαίζετε εδώ και 3,5 χρόνια  είναι απαράδεκτο .

Θα μείνετε στην ιστορία ΩΣ Συνταξιουχικοαπαξιωτής .

Δικαίως βεβαια γιατι ειστε ΑΞΙΟΣ συνεχιστής της αντιλαϊκής πολιτικής που διαμόρφωσαν ΟΛΕΣ οι προηγούμενες κυβερνήσεις . Πολιτική που , ειδικά για τους απόμαχους του μόχθου ΟΧΙ όμως του ΑΓΩΝΑ , οι περικοπές σε υγεία – πρόνοια και αποδοχές έχουν σπάσει ρεκόρ .

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους της πόλης μας ,

να καταδικάσουν αυτή την απαράδεκτη στάση και προσβλητική τακτική – πρακτική. Ευτυχώς εσείς δεν ρίξατε δακρυγόνα και γκλόμπς όπως οι προηγούμενοι που κυβέρνησαν με τα δικά μας κόπια , και χάσαμε έναν συνάδελφο σε διαδήλωση στο Μαξίμου.

Τα προβλήματα της περιοχής , αλλά και της πόλης , είναι ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ , και καθημερινά οξύνονται , γιατί απ’ ό,τι αποδεικνύεται οι επίλυση τους δεν είναι εντός της διαχρονικά ασκούμενης πολιτικής . Ας αποδειχθεί το αντίθετο

Είμαστε  σε αγωνιστική ετοιμότητα και διεκδικούμε όλο το πλαίσιο των αιτημάτων μας που είναι δουλεμένα με την εργασία και το μόχθο μιας ζωής. Δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω .

Θα συνεχίζουμε και  πάλι να  βρισκόμαστε στους δρόμους του αγώνα – ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ – γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή, γιατί δεν χρωστάμε σε κανένα, γιατί δεν ανεχόμαστε τον εμπαιγμό, γιατί γνωρίζουμε ότι αυτά που έχουμε αποκρούσει, αυτά που έχουμε καθυστερήσει από τις αντισυνταξιουχικές αποφάσεις των κυβερνήσεων, αλλά και ό,τι έχουμε κερδίσει το καταφέραμε με τους αγώνες μας, που σήμερα χρειάζεται να δυναμώσουν με την συμμετοχή όλων των συνταξιούχων .

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων

Τελευταία νέα

Ντίνος Παπαδημητρίου: Έρχεται λύση για τα επαγγελματικά δικαιώματα της Γεωπονικής Σχολής

Πολύ σκόνη σηκώθηκε τις τελευταίες ημέρες και στην Άρτα και μεγάλη φασαρία έγινε για...

Συνελήφθησαν δύο άτομα, που μετέφεραν με αυτοκίνητο 32,5 κιλά ακατέργαστη κάνναβη – Από τις αρχές του έτους έχουν κατασχεθεί 335 κιλά

Στην κατάσχεση ακόμη μίας σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών προχώρησαν σήμερα (28-03-2023) το πρωί σε περιοχή...

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου

Εορτάστηκε και φέτος σε Καναλάκι, Πάργα, και σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου...

Περισσότερα

Μία πολύ σημαντική απόφαση πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων στις 22 Μαρτίου 2023, η...
Αρέσει σε %d bloggers: