Ένα νέο κεφάλαιο για τον τουρισμό της Ηπείρου και ειδικά της Θεσπρωτίας,  ανοίγει  με την επιλογή, εκ μέρους της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας, των Συβότων για την έναρξη της προετοιμασίας της Ολυμπιακής Ομάδας, που βρίσκεται από τις 17 Μαΐου 2021 στην περιοχή και θα παραμείνει για 10 περίπου ημέρες.

Η ταξιδιωτική Εταιρία «ΑPOLLO», με επικεφαλής την εμπορική διευθύντρια  Νina Hornewall, έχει αναλάβει την οργάνωση της φιλοξενίας της Σουηδικής αποστολής.

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας σημείωσε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένοι από τη συνεργασία, προσθέτοντας ότι βρήκαν ένα ιδανικό μέρος για την προετοιμασία της Ολυμπιακής Ομάδας. «Είναι ένας τρόπος να ζήσουμε τις Ολυμπιακές αξίες, είναι ένας τρόπος να συνδυάσουμε την ενίσχυση της απόδοσής μας και να χτίσουμε φιλίες και σεβασμό. Είναι μόνο μια εβδομάδα αλλά είναι σημαντικό για την ομάδα και σας ευχαριστούμε για αυτή την υποστήριξη», σημείωσε και πρόσθεσε πως η Ολυμπιακή Επιτροπή μπορεί να γίνει μια «γέφυρα» μεταξύ Ελλάδος και Σκανδιναβίας για να διαφημίσουμε την περιοχή. «Νιώθουμε ότι η περιοχή θέλει να υποστηρίξει αυτό που θέλουμε εμείς», σημείωσε και τόνισε ότι έχουν δει τις καταπληκτικές παραλίες της Ηπείρου και θέλουν να γνωρίσουν και ένα κομμάτι από τα ορεινά. «Η ξεκάθαρη τάση που βλέπουμε είναι ότι ο κόσμος θέλει πια να ζήσει υγιεινά, να κάνει δραστηριότητες, να κάνει αθλητισμό και εσείς έχετε μια περιουσία εδώ που ταιριάζει με το καινούργιο lifestyle. Και αυτό θα το επεξεργαστούμε μαζί», σημείωσε.

Από την μεριά της, η κ. Hornewall τόνισε πως η διαφήμιση που γίνεται από την έλευση της Ολυμπιακής ομάδας, είναι σημαντική. «Είναι όλα τα Σκανδιναβικά μέσα ενημέρωσης στην Ήπειρο θα τους δείξουμε τις παραλίες αλλά και τα ορεινά μέρη και ό,τι έχουμε. Μετά θα αρχίσουμε να πουλάμε τον αθλητικό τομέα στην περιοχή μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here