Το Step αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα ιστοσελίδα με θεματολογία καθαρά πολιτική.

Φυσικά, τα πάντα εμπεριέχουν την πολιτική, ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε είναι αποτέλεσμα πολιτικών και πολιτικών.

Όμως είπαμε να μην δώσουμε αυτήν την διασταλτική ερμηνεία στην πολιτική και να την συνδέσουμε με πράξεις, λόγια, απόψεις, θέσεις πολιτικών προσώπων και κομμάτων.

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι η step-politiki.gr η οποία θα ενημερώνεται καθημερινά με ειδήσεις τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και της κεντρικής πολιτικής. Τι θα κάνουμε και τι δεν θα κάνουμε.

Καταρχήν η θέση μας είναι ότι οι πολιτικοί και η πολιτική, ιδιαίτερα σε προεκλογικό χρόνο, αλλά όχι μόνο σε αυτόν, θα πρέπει να μπορούν να διατυπώνουν τις θέσεις και απόψεις τους, και με βάση αυτά να κριθούν από τους πολίτες. Άρα το step-politiki.gr θα εξυπηρετήσει αυτήν την θέση.

Τι δεν θα κάνουμε. Δεν θα πάρουμε θέση υπέρ του ενός ή του άλλου πολιτικού. Έχουμε άποψη, αλλά την δική μας άποψη θα την εκφράσουμε πίσω από το παραβάν.

Αυτό που θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι η σχέση πολιτικών, πολιτών, μέσων ενημέρωσης είναι δυναμική και όχι στατική. Σαφώς και αλληλοεπιδρούν.

Η ευχή μας είναι οι μεν πολιτικοί να κινηθούν σε πλαίσια που θα εκφράζουν αποκλειστικά το καλό του τόπου και οι δε πολίτες να επιλέξουν πολιτικούς με βάση την ικανότητα τους να κάνουν πράξη την πολιτική προς συμφέρον του τόπου.

Και επιμένουμε στο συμφέρον του τόπου και όχι των πολιτών, γιατί το συμφέρον του τόπου έχει θετικό αντίκτυπο στο συμφέρον του κάθε πολίτη ενώ το συμφέρον του πολίτη μπορεί να είναι και εναντίον του συμφέροντος του τόπου.

Ανακεφαλαιώνοντας να πούμε ότι το Step αποφάσισε να δημιουργήσει μια νέα ιστοσελίδα και την ανάλογη σελίδα στο Facebook για να δώσει στην πολιτική την αξία που της πρέπει.

Να δώσουμε το βήμα σε απόψεις, χωρίς χρωματισμούς, με στόχο οι αναγνώστες μας να έχουν συγκεντρωμένες αυτές τις απόψεις ώστε να μπορέσουν να κρίνουν και να αποφασίσουν.

Ο στόχος δεν είναι να καλύψουμε μια προεκλογική περίοδο αλλά να έχουμε μια μόνιμη θέση στην καρδιά και την υποδοχή σας.

Ελπίζουμε ότι θα μας στηρίξετε και σε αυτό το βήμα, ότι θα γίνουμε η καθημερινή σας “καλή συνήθεια”.

 

 

step-politiki.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ