«Μούδιασε» όλη τη χώρα η είδηση θανάτου της μικρούλας από την Ηγουμενίτσα. Ο θάνατος της ήταν ασφυκτικός, καθώς σφηνώθηκε στα κάγκελα του κρεβατιού της.

Το άτυχο κοριτσάκι κηδεύτηκε στη Θεσσαλονίκη.

Η οικογένεια της μικρής Χρυσάνθης είπε το στερνό αντίο στο αγγελούδι που πνίγηκε στο κρεβατάκι του. Η κηδεία της μικρούλας έγινε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, τόπο καταγωγής της μητέρας.

Η εικόνα που αντίκρισαν το πρωί της Δευτέρας οι γονείς στο σπίτι τους στην Ηγουμενίτσα, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό τους. Είδαν το κοριτσάκι τους νεκρό στο κρεβάτι του. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Θεόδωρου Βουγιουκλάκη, ο θάνατος της μικρής επήλθε από ασφυξία.

«Ο ασφυκτικός θάνατος στα βρέφη είναι η πιο συχνή αιτία θανάτου που συναντάμε σε αυτές τις ηλικίες. Δεν έχει τον χρόνο να φωνάξει το παιδί, διότι δεν μπορεί να πάρει ανάσα» είπε η Άννα Ρίζου, ιατροδικαστής στο Ασκληπιείο Βούλας.

«Το συγκεκριμένο στην Ηγουμενίτσα είναι ο τράχηλος ο οποίος συμπιέστηκε και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Δεν οξυγονώνεται ο εγκέφαλος άρα μιλάμε για κάποια δευτερόλεπτα» συνέχισε.

Το κρεβατάκι της δίχρονης σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια αυτοσχέδια κουκέτα, η οποία είχε κενό ανάμεσα στα κάγκελα και το στρώμα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μικρό κορίτσι έβγαλε το κεφάλι του από τα κάγκελα της κουκέτας στην οποία κοιμόταν. Στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει το σώμα της αλλά κατάφερε να περάσει μόνο τα πόδια της. Το σώμα της σφηνώθηκε ανάμεσα στο κενό που υπάρχει στα κάγκελα και στο στρώμα με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του Star:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here