Προβληματισμό και αναστάτωση προκαλεί στην κοινή γνώμη η απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας κ. Ψαθά προς το δημοσιογράφο και διευθυντή της ηλεκτρονικής και έντυπης εφημερίδας Fanaripress.gr.

Συγκλονισμένος ο δημοσιογράφος Δονάτος Παππας πέρασε το κατώφλι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας σήμερα το πρωί όπου και κατήγγειλε τις απειλές που δέχτηκε τηλεφωνικά από τον κ. Ψαθά

Μάλιστα επισκέφτηκε και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας όπου και ενημέρωσε για τις αγοραίες εκφράσεις, τις χυδαιολογίες και τις απειλές που συνηθίζουν οι «άριστοι» όταν στριμώχνονται πολιτικά.

20210210_090915

Αφορμή ήταν ένα δημοσίευμα με την καταγγελία της εκπροσώπου των κατοίκων του χωριού Αμφιθέας κ. Βίκη Κοσμά.

Μετά το Θανατηφόρο τροχαίο στην Αμφιθέα Άρτας η κ. Κοσμά κατήγγειλε στο Fanaripress.gr ότι έχει σταλθεί και στον κ. Ψαθά αλλά και στην Περιφέρεια ένα χρόνο πριν έγγραφο για την επικινδυνότητα που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου.

Ο κ. Ψαθάς θεώρησε σωστό να εκτοξεύσει απειλές.

Να τονίσουμε ότι από την πρώτη στιγμή του δημοσιεύματος ζητήθηκε από τον δημοσιογράφο έγγραφη απάντηση του κ. Ψαθά για τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι κάτοικοι.

Και ενώ έχουν περάσει δυο μέρες από το συμβάν ο κ. Ψαθάς δεν έχει προβεί σε καμία απάντηση.

Θα επανέλθουμε στο θέμα με τα έγγραφα που έχουν συνταχθεί και σταλθεί από τους κατοίκους της περιοχής προς τους αρμόδιους φορείς με θέμα την επικινδυνότητα του δρόμου.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ζωές κ. Ψαθα..

20210210_105946

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ