ΑρχικήΉπειροςΣτην παραχώρηση έκτασης για τη δημιουργία σκοπευτηρίου προχώρησε ο Δήμος Ζηρού

Στην παραχώρηση έκτασης για τη δημιουργία σκοπευτηρίου προχώρησε ο Δήμος Ζηρού

Δημοσιεύθηκε:

Στη δωρεάν παραχώρηση χρήσης στο Αθλητικό Σκοπευτικό Σωματείο Πρέβεζας « ΑΚΤΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ », έκτασης 25 στρεμμάτων η οποία βρίσκεται στη θέση Γαβροβίτσα στην κοινότητα Αγ.Γεωργίου προχώρησε με σχετική απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου ο Δήμος Ζηρού.

Ο συγκεκριμένος χώρος κρίθηκε ως ο πιο κατάλληλος αφού έχει τις δυνατότητες για την πλήρωση των τεχνικών προδιαγραφών για την αδειοδότηση της λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης του σκοπευτηρίου.

Η έκταση των 25 στρεμμάτων θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες και τις δραστηριότητες ( δημιουργία σκοπευτηρίου κλπ. ) του Αθλητικού Σκοπευτικού Σωματείο Νομού Πρέβεζας « ΑΚΤΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ», οι οποίες είναι κοινωφελείς, προάγουν τα τοπικά συμφέροντα και σκοπό έχουν την καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της σκοποβολής.

Το Σωματείο από την πλευρά του θα μεριμνήσει άμεσα για την έκδοση όλων των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων, για την νόμιμη εγκατάσταση και λειτουργία, με δικές του δαπάνες.

Τελευταία νέα

Συνελήφθη γνωστός προπονητής που ασελγούσε σε ανήλικες αθλήτριες – Προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών

Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών Συνελήφθη...

Ορίζοντες Ηπείρου: Οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Άρτα

Την προεκλογική αυλαία για την αυτοδιοίκηση άνοιξε και επίσημα ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου»...

Εφημερίδα Τύπος Ηπείρου: «Βουλιάζει η Ήπειρος από τα σκάνδαλα της Περιφέρειας»

Ο Αλέκος Καχριμάνης, το… έργο του ως περιφερειάρχη Ηπείρου και οι απόψεις του -όπως...

Σοκ: Συνελήφθη πατέρας για τον βιασμό της ανήλικης κόρης του – Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Στην έκδοση εντάλματος σύλληψης ενός 41 χρονου πατέρα από χωριό των Γρεβενών για τον...

Περισσότερα

Αρέσει σε %d bloggers: