Στην πρώτη τριάδα των δημοφιλέστερων προορισμών των δικαιούχων κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ βρέθηκε τον Αύγουστο η Πρέβεζα.

Πιο συγκεκριμένα στην Πρέβεζα “εξαργυρώθηκαν” 3.716 κουπόνια το 8% του συνολικού αριθμού των 47.000 επιταγών, κατατάσσοντας την περιοχή μας στην 3η θέση αμέσως μετά την Χαλκιδική και την Πιερία.

Η Πρέβεζα και τους προηγούμενους μήνες βρέθηκε στις “τοπ” επιλογές των ταξιδιωτών, αφήνοντας πίσω της παραδοσιακά τουριστικούς προορισμούς της νησιωτικής αλλά και της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας και θεματικός Aντιπεριφερειάρχης τουρισμού Στράτος Ιωάννου, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας επεσήμανε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ικανοποίηση για την φετινή τουριστική χρονιά.

“Η Πρέβεζα άντεξε παρά τις δυσκολίες που δημιούργησε και φέτος η πανδημία και τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή μας” τόνισε ο κ. Ιωάννου, υπογραμμίζοντας την πολύ καλή συνεργασία των επιχειρηματιών του κλάδου.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας ο απολογισμός του φετινού καλοκαιριού καταδεικνύει τη δυναμική που θα αναπτύξει η Πρέβεζα τα επόμενα χρόνια και αναμένεται να “απογειώσει” τον τουρισμό της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ